INRIKES. Sverigevännernas favoritjudinna Janouch ger sig in i debatten om så kallad tantrisk vaginalmassage. Detta genom att posta ännu en oanständig selfie på Twitter.

På senaste har debatten om så kallad yoni-massage blossat upp igen. Massageformen är även känd som ”tantrisk vaginalmassage” och har rekommenderats av flertalet influencers, såsom Bianca Ingrosso och Margaux Dietz.

Den så kallade behandlingsformen sägs inte handla om att få sexuell njutning utan om att förbereda sig för att lättare få sexuell njutning. Det framgår dock att sexuell njutning inte är en ovanlig ”bieffekt”, varför många ifrågasatt om det inte handlar om brott mot sexköpslagen. Läkare och gynekologer har också kritiserat metoden med att det helt saknas vetenskapligt stöd för att man uppnår något överhuvudtaget med den så kallade massagen.

När Expressen granskar fenomenet framkommer det att massagen kostar tusentals kronor och att massörerna är ”väldigt attraktiva män”.

— Det kan vara positivt om man vill få med lite av kåtheten, säger en av tantramassörerna.

En som nu gett sig in i debatten om tantrisk vaginalmassage är den sexliberala judinnan Katerina Janouch, som blivit en slags ledarfigur bland så kallade Sverigevänner. Det är oklart vad hon egentligen tycker i frågan och huruvida hon själv spenderar tusentals kronor på den så kallade behandlingen. Men hon fick åtminstone en möjlighet att återigen publicera ännu en lättklädd selfie på Twitter till följd av ett stort antal oanständiga kommentarer från ensamma män.


  • Publicerad:
    2021-07-12 21:00