JUDISK MAKT Den judiska lobbygruppen ”Judiska Ungdomsförbundet” har fått en ny ordförande. Daniel Janouch är ingen annan än den ökända ”nationalisten” och judinnan Katerina Janouchs son.

Enligt Judiska Ungdomsförbundets (JUS) egen hemsida grundades organisationen 1991 av ingen annan än ”förintelseöverlevaren” David Schwartz. Han var dock själv knappast någon ungdom vid tillfället, med en gedigen karriär i bakgrunden ledde han redan på 1950-talet den judiska påverkanskampanjen för att förvandla Sverige till en mångkultur.

JUS är så stolta över Schwarz arbete att man årligen delar ut stipendier till hans minne åt personer som ”arbetat med organisering och ideellt engagemang”. Man påstår sig arbeta mot ”politiker, media och beslutsfattare” i syfte att ”skapa ett aktivt och rikt judiskt barn- och ungdomsliv i Sverige”.

På förbundets officiella konto på X uttalar man sig regelbundet både antisvenskt och projudiskt. Man har bland annat hyllat censur av rapparen Kanye West och förespråkat att Nordiska motståndsrörelsen ska ”terrorstämplas” på grund av kritiken mot judisk makt.

Nu har JUS fått en ny ordförande, vilket juden och MUF-ordföranden Douglas Thor uppmärksammat på X. Ny ordförande är Daniel Janouch, son till den tidigare ”sexrådgivaren” Katerina Janouch, som efter en uppmärksammad intervju i tjeckisk tv pekats ut som ”en ledare för den invandringskritiska rörelsen”.

Janouch har trots att hon profilerat sig som ”svensk nationalist” som figurerar i både alternativmedia och på invandringskritiska protester alltid valt att i första hand stå upp för Israel, samt arbetat för att påstådda extremister inte får höras i systemkritiska sammanhang. I flera år har hon dessutom öppet förespråkat att Israel ska attackera Iran och krossa den sista starka antisionistiska kraften i Mellanöstern.

hennes X-profil både publicerar och återpublicerar Janouch inlägg som hyllar den israeliska terrorarmén IDF, som mördat tiotusentals barn i Gaza på bara några månader.

Katerina Janouch använder sin invandringskritiska publik till att sprida judisk propaganda.

Hon använder regelbundet sin invandringskritiska följarbas till att sprida judiska myter om ”förintelsen” – myter som i decennier använts för att skambelägga vita människor att acceptera massinvandring och annan förnedring. Efter Hamas attack mot Israel den 7 oktober förra året spred Katerina Janouch också precis som Judiska Ungdomsförbundet helt okritiskt motbevisade lögner om bland annat ”40 halshuggna bäbisar”.