JUDEFRÅGAN. Judinnan Katarina Janouch hejar på att Israel skall attackera Iran vilket kanske leder till nya krig. Är detta i de vita svenskarnas intresse?

Judinnan Katarina Janouch skriver på Twitter ”Vi håller tummarna!” när hon kommenterar ett rykte om att den judiska staten Israel skall anfalla Iran.

Leder en sådan attack till krig, kommer Iran bli den sista staten som de neokonservativa (judiska och kristna sionister) öppet sagt att de skall attackera sedan de startade sitt ”krig mot terrorism”. Egentligen är kriget mot terrorism svepskälet för att slå ut nationer som hindrar Israels geopolitiska expansion. Genom att använda sin politiska makt i USA har sionister och den judiska eliten fått vita människor i USA att stå för notan i krigen, både genom blod och pengar.

De sju nationerna som skulle tas ut var Afghanistan, Irak, Syrien, Libanon, Somalia, Sudan och Iran. Detta framförs av juden Wesley Clark i en intervju till Democracy Now. USA anföll Afghanistan efter den 11 september 2001 som har haft en del frågetecken kring Israels inblandning i händelsen. År 2003 anföll USA och Storbritannien Irak. Israel attackerade Libanon 2006, men den en månad långa konflikten blev istället en propagandaseger för Hizbollah då deras styrkor delvis stoppade den israeliska attacken. År 2011 bombade NATO Libyen för att störta Muammar al-Gaddafi och i Syrien har man försökt störta den syriska presidenten Bashar al-Assad, vilket har gjort att länderna än idag befinner sig i ett inbördeskrigsliknande tillstånd. Inbördeskrig sker också idag i Somalia och Sudan, något som västerlandet också har varit inblandade i.

Alla dessa konflikter har gjort att ekonomiska migranter och flyktingar skapats i de krigshärjade länderna, Muammar al-Gaddafi varnade EU att det var han som höll tillbaka de afrikanska migranterna från att resa till Europa. Detta brydde sig globalisterna inte om, utan dödade honom genom att finansiera hans motståndare. Dessa miljontals människor har sedan sökt lyckan i Europa där vita människor bor. Invandringen till Sverige beror alltså framförallt på de sionistiska krigen.

Om Israel börjar anfalla Iran så finns det en chans att det skulle bli ett småskaligt ombudskrig i någon nation i Mellanöstern. Då skulle västerlandet ställa sig på den judiska statens sida och sedan ändå ta emot alla de människor som kommer vilja lämna landet där kriget utspelar sig. Hitintills har Sverige gjort detta i alla de tidigare sionistiska krigen. Det kommer att vara människor som hyser agg mot vita européer för att deras hem har blivit sönderbombade och skulden kommer att läggas på vita människor och inte där den riktigt bör ligga. Nämligen hos de judiska krigshetsarna som Katarina Janouch och hennes gelikar.

Janouch försöker ofta positionera sig som fientlig mot det nuvarande etablissemanget och dess invandringspolitik. Men som jag har skrivit i texten så är det snarare sådana som hon som skapar ett behov av att människor måste lämna sina hem i Mellanöstern. För den som vill minska invandringen på ett humant sätt så bör väl första prioritet vara att inte bomba människor i deras hemländer? Eller går det judiska egenintresset för judar i Israel före intresset av en fortsatt existens av vita svenskar i Sverige hos henne?

I verkligheten är inte Janouch etablissemangsfientlig, det är något hon spelar. På sin fritid umgås hon med judinnan Dominika Peczynski och hennes make, den förra moderata finansministern och blottaren Anders Borg. När det kom frågor om Janouchs inställning till Talmud valde hon att polisanmäla Fabian Fjälling för hans frågor om vad hon anser om delar ur innehållet i Talmud som handlar om sex med spädbarn. Åsiktskorridorer får gärna sprängas, men inte korridoren om hennes egna stamreligion! Detta har Nordfront skrivit om tidigare.

Skärmbild: Twitter

Janouch har även berättat en del historier om förintelseöverlevande som har ifrågasatts och hennes pappa František Janouch har aktivt organiserat sig med globalisten och juden George Soros genom deras arbete i Charta 77.


  • Publicerad:
    2020-11-14 20:45