JUDISK MAKT. Här presenteras några av de mer kända falsk flagg-attackerna som utförts antingen av den judiska staten Israel eller judiska individer.

USS Liberty
I syfte att få med USA i kriget mot Egypten år 1967 så attackerades det amerikanska krigsfartyget USS Liberty av israeliskt flyg. Den vita besättningen lyckades hålla skeppet flytande och attacken fick inte den effekt som både USA och Israel ville ha. Nordfront har skrivit om händelsen två gånger här och här. Även i israelisk press pratas det om, men självklart så går det inte att erkänna att attacken var medveten. Israel och USA har hela tiden påstått att attacken var ett misstag. De som överlevde attacken är däremot inte övertygade utan hävdar att attacken var medveten och att de israeliska piloterna inte kunde missa att fartyget var under amerikansk flagg, något de heller inte gjorde. Från boken Remember the Liberty!: Almost Sunk by Treason on the High Seas:

On the other hand, the new book quotes a story reported by former U.S. Ambassador to Lebanon Dwight Porter, who recounted a conversation between an Israeli pilot and the Israel Air Force war room, which was allegedly picked up by an NSA aircraft and inadvertently cabled to CIA offices around the world:

– Israeli pilot to IDF war room: This is an American ship. Do you still want us to attack?

– IDF war room to Israeli pilot: Yes, follow orders.

– Israeli pilot to IDF war room: But sir, it’s an American ship – I can see the flag!

– IDF war room to Israeli pilot: Never mind; hit it.

Källa: Haaretz

Lavonaffären
Det är antisemitiskt att påstå att en jude som bor i ett annat land sympatiserar mer med Israel än det land juden bor i. Turligt nog för Egypten sysslade de med en sådan här antisemitism och kunde avslöja att judar från Egypten planerade för Israels räkning att utföra bombdåd mot amerikaner i Egypten så att egyptierna skulle få skulden för bombdåden. När operationen avslöjades förnekade Israel inblandning men Israels försvarsminister Pinhas Lavon fick avgå. Läs Nordfronts artikel här.

Hakkorsepedemin
I början av 1960-talet sprejas det hakkorssymboler i hela västvärlden, nationella och speciellt svensken Per Engdahl anklagas för att ha orkestrerat attackerna mot judarna. Engdahl hävdar hela tiden att han inte ligger bakom det men tidningarna fortsätter att hetsa mot honom. Sanningen till vem som är skyldig kommer sedan fram. Från artikeln som kan läsas här:

Efter att de östtyska arkiven öppnats på 1990-talet kunde den tyskjudiske historikern Michael Wolffsohn avslöja i sin bok Die Deutschland-Akte (1995) att det var sovjetiska underrättelsetjänsten KGB och dess östtyska agenter som låg bakom den ”hakkorsepidemi” som nationella fick skulden för. Syftet var ett misskreditera Västtyskland. Wolffsohn skriver även följande: ”Den strategiska hjärnan bakom de arrangerade antisemitiska aktionerna var Albert Norden, son till en rabbin. Detta är dokumenterat i östtyska politbyråns akter.” Albert Norden var det östtyska kommunistpartiets judiske propagandachef.

HEY RABBI… WHATCHA DOIN’?!
Den här underrubriken är också texten på den mem som vanligtvis används så fort en judisk person har blivit tagen med att spreja hakkors eller andra symboler på fastigheter eller områden som bebos av judar. Så fort ett hakkors blir sprejat börjar judiska individer och organisationer kräva staten på pengar för att stävja sådana händelser. När väl det uppdagas att förövaren vart en judisk person så försöker man tysta ner det men judiska anklagelser mot andra folkslag kommer ändå att fortsätta som om inget har hänt vid varje nytt tillfälle, istället för att leta efter förövaren hos den judiska gruppen.

Under 2017 hade över 2 000 bombhot gjorts mot judiska grupper. När väl förövaren arresterades så visa det sig att det var en ung judisk person som levde i Israel. Problemet är så omfattande att en mindre lista över händelserna har skapats på Metapedia.

Varenda jävla gång…
Detta är också en mem på den psykologiska falsk flagg-attack som utförs främst av judiska individer mot vita människor. Den judiska personen utger sig för att vara vit och attackerar sedan vitas intressen för att det gynnar judiska intressen. En person som har kompetens nog att genomskåda tricket börjar skrapa på ytan och finner att det egentligen är en judisk person som för fram åsikterna under täckmanteln av att vara vit. När personen upptäcker att det egentligen var en judisk person hela tiden så muttrar han: Varenda jävla gång . . .

The European Man har samlat ihop hundratals olika judiska Twitter-användare i Nordamerika som använder sig av den här taktiken och som attackerar vita människor. Tyvärr verkar hemsidorna bli avstängda men en hemsida finns kvar med ett enklare upplägg. Listan kan läsas här.


  • Publicerad:
    2020-01-27 08:04