GÖTEBORG/KUNGÄLV. Under lördagen agerade Motståndsrörelsens aktivister trygghetsvärdar i Kungälv för att sedan hålla en offentlig flygbladsutdelning i Göteborgsområdet. Samtidigt demonstrerade vänstermänniskor för förbud på Järntorget i Göteborg.

trygghetsvard

Trygghetsvärdar återigen på Oasen i Kungälv.

Uppdateringar från dagen:

12:00: Trygghetsvärdar meddelar att de befinner sig på Oasen i Kungälv för att återigen värna badgäster och stävja sexuella övergrepp. Trygghetsvärdarna befann sig på samma badhus förra året efter att högstadieflickor antastats av två asylsökare. Efter trygghetsvärdarnas närvaro har det inte skett några flera övergrepp.

13:05: Polisen har enligt uppgift trakasserat trygghetsvärdarna och vad det verkar avvisat dem från platsen trots att de är betalande gäster. Badhusaktionen tycks avslutad och nu sker omgruppering med destination Göteborg. I Göteborg demonstrerar en vänsterpöbel just nu mot Nordiska motståndsrörelsens rätt till åsikts- och mötesfrihet, en förbudsiver de alltså tycks dela med polisen. Nordfront följer utvecklingen.

13:55: Aktivisterna meddelar Nordfront att de nu kör en offentlig aktion någonstans i Göteborgs-området. Nordfront har fått ett par kommentarer från händelserna vid Oasen som vi uppdaterar artikeln med inom kort.

14:10: I Intervju med Nordfront meddelar ansvarig person i Kungälv att dagen kommer att fortsättas med en offentlig flygbladsutdelning. Nedan följer en intervju med ansvarig aktivist på plats:

Vad var ert syfte med aktionen?
Vårt syfte med aktionen var att upprätta den bristande säkerheten som råder för allmänheten. Inga ordningsvakter och ingen som helst tillsyn finns på badhuset. När kommunen (Oasen styrs av Kungälvs kommun, Reds anm.) fuskar med att upprätthålla tryggheten så måste vi göra det. Nordiska Motståndsrörelsen kan aldrig acceptera de trakasserier som rasfrämlingar utsätter vårt folk för.

Hur var stämningen på plats?
Till en början väldigt positiv och vi fick goda blickar till oss. Allt gick lugnt och stilla tills en badgäst valde att säga till personalen att denne inte ville ha oss där som trygghetsvärdar. Detta resulterade i att personalen skickade ut hela sitt manskap och försökte avvisa oss med hot om polisen.

Vad åberopade de som skäl till avvisningen?
De tyckte att vi var olämpliga där med våra tröjor med trycket ”Trygghetsvärd”. De menade att det var deras roll att sköta säkerheten och att vi ej var legitima. Vi ifrågasatte då deras roll som säkerhetsansvariga och undrade hur det kan komma sig att flickor på detta badhus blivit antastade. Vi är de som får göra deras jobb! Detta svarade de med att det finns en alarmknapp i en glasmonter som kan kalla på personal. Huruvida detta skall kunna stävja framtida sexuella trakasserier återstår att se. Men vi valde att lämna platsen på ett respektabelt sätt och i hopp om att personalstyrkan får en tankeställare.

polis-oasen-fram

polis-oasenMen väl i dörren stötte vi på polisen. De började trakassera och fråga ut oss på parkeringen utanför vad vi hade gjort på badhuset. Vi svarade gladeligen att vi minsann hade badat som alla andra. Detta sade polisen att vi inte alls hade gjort. I sedvanlig ordning så identifierades vi av statens lakejer. Vi svarade då med att fota de båda poliserna.

Trots avvisningen och trakasserierna – fick ni ut något positivt från aktionen?
Absolut, vi fick visa för våra medmänniskor att vi finns och tar hand om våra egna. Inte som rödingarna på Järntorget som bara skriker om förbud och hetsar mot vanligt hederligt folk. Att de kallar sig arbetarklassens förkämpar är bara skrattretande.

Vad händer härnäst?
Våra aktivister har fortfarande humöret på topp och lynnet är gott. Därför kommer vi att omgruppera oss och fortsätta dagen med att ha en offentlig flygbladsutdelning.

polis-oasen2

14:50: Stort missnöje bland demonstranter på Järntorget. Folk klagar bland annat på att det bara är vita talare och att funktionärer har röda armbindlar. ”Jag kommer aldrig mer delta i något event för att ni skrämmer bort människor som har varigt på plats i flera år. Ni med röda bindlar har inte polisens befogenheter och sedan ändra ert uttalande och inte vill stanna kvar när jag tillkallar polis”, skriver en av dem.

armbindlar

rasifierade

När vita stjäl all uppmärksamhet som evenemangets talare har rasifierade istället fått göra grovjobbet. Nedan en rasifierad som tillverkar anti-Motståndsrörelsen-propaganda:

rasifierad

jarntorget

15:15: Motståndsrörelsens aktivister har nu avslutat dagen, meddelar näste 2 på sin Twitter. Nordfront återkommer i dagarna med kommentarer eller under kvällen om något ytterligare sker.

Bakgrund till dagens händelser
Den senaste tiden har rapporter – likt ifjol – kablats ut om sexuella ofredanden, sexuella trakasserier och rentav försök till våldtäkter på småbarn som vistats på badhusen. Förra veckan dömdes bland annat två ”flyktingbarn” för att de tillsammans med andra så kallade flyktingbarn omringade och förgrep sig på unga flickor på ett badhus i Karlskrona. De båda dömdes till ungdomsvård för förgripelserna.

I sedvanlig ordning väljer mainstream-media inte att förklara orsakerna till detta utan ser det enkom som ”ett nytt fenomen” och att det är männens fel. Gemene man kan dock se igenom lögnerna och förstå detta är konsekvenser av främlingsinvasionen. Det är inte svenska män som antastar dessa flickebarn. Därför har nu aktivister från Näste 2 valt att agera trygghetsvärdar likt förra året på Kungälvs badhus Oasen.

I tider då kvinnor och barn går osäkra nattetid som dagtid, väljer feministiska och kommunistiska organisationer att demonstrera för förbud. Istället för att freda kvinnor vill de ta tillbaka Järntorget där Motståndsrörelsens aktivister förra helgen befann sig eftersom det enligt dem tillhör arbetarklassen.

Måhända arbetarklassen en gång i tiden huserade i de krokarna, men idag är Järntorget enkom ett tillhåll för liberala vänstermänniskor, boendes i dyra våningar på Andra Långgatan. Arbetarklassen har för länge sedan lämnat innerstaden. I skrivande stund befinner sig männen ur arbetarklassen på badhuset i Kungälv för att värna sitt folk. Folkgemenskap i praktik. Om nu vänstern bryr sig om arbetarklassen, varför kan de då inte förstå att det är arbetarklassen som drabbas hårdast av främlingsinvasionen.

I veckan nämnde även den judiskägda tidningen Expressen att fridstörarna på badhusen borde portas.

”Först och främst måste buset nekas tillträde till platserna där de förstör. Någon form av tillträdesförbud bör kunna införas på såväl bibliotek som badhus. Den som bryter mot ordningsreglerna har förverkat sin rätt att vistas där och bör inte släppas in igen.”

För att stävja ”buset” har Nordiska Motståndsrörelsen valt att gå från ord till handling och skydda det som skyddas skall. Vad Expressen tycker om detta återstår att se. Vissa badhus har satt in civilklädda poliser på grund av dessa problem – detta tycks inte Expressen ha någon åsikt om.

”Badhuset svarade med att sätta in civilklädda poliser och ansöka om tillstånd för ökad kameraövervakning. På ett svenskt badhus behövdes alltså civilklädd polis för att sörja för gästernas säkerhet.”

Trygghetsvärdar i Kungälv.

Trygghetsvärdar i Kungälv.

I Karlskrona var det en redig far som satte stopp för vad som annars skulle kunna ha blivit en fullbordad våldtäkt och i Kungälv upphörde antastningarna av högstadieflickor efter att Motståndsrörelsens aktivister markerat genom att vara trygghetsvärdar. När polisens resurser inte räcker till krävs det att vanligt hederligt folk går in och fyller den platsen.

Att trygga barns säkerhet kan tyckas självklart. Men sneglar man in mot centrum där den stenkastande vänsterpöbeln har samlat sina tröttaste mannar som kravlat sig ur haschdimman på Andra Långgatan så skall man akta sig. Det är nämligen en hel skara bokstavskommunister och anarkister som samlats bland ölhallar och mysiga caféer – där en kaffe kostar en halv hundralapp. Bland dessa kan märkas:

Marxistiska Studenter, Vänsterpartiet, Revolution, Socialistiska Partiet, Rättvisepartiet Socialisterna, Allt åt Alla, Feminister mot Soldiers of Odin, Göteborgs LS av SAC, Unga feminister Göteborg, Ung Vänster.


  • Publicerad:
    2017-01-14 12:00