MASSINVANDRING. 101 kändisar ger bort sina gamla jeans för att kunna finansiera folkmordet på vita, som också kallas för massinvandringen.

222

101 kändisar har gett sitt stöd till ett projeḱt som går under namnet ”Jeans for Refugees” som skapats av den så kallade konstnären Johny Darr. Darr är känd för använda allt från bilder till människokroppar för att kunna skapa sin konst. Byxorna som kändisarna donerar kommer också att prydas med ”konstnärens” dekorationer innan de auktioneras bort.

Pengarna som auktionerna drar in kommer att ges till International Rescue Comittee (IRC), en organisation som är etablerad i över 40 länder vars uttalade mål är att ”hjälpa flyktingar”. Här följer ett citat från Johny Darr:

Flyktingkrisen har haft påverkan på alla, den drabbar alla och angår alla. Konceptet bakom ’Jeans for Refugees’ är att sprida ett budskap genom konst och skapa positiv energi och styrka människor till att samarbeta för ett gemensamt mål. Detta är ett humanitärt ändamål som är mycket större än mig och alla andra som är involverade.

Några kändisar som valt att donera sina gamla jeans är Kate Moss, Harry Styles, Alicia Vikander, Anna Wintour och Sharon Stone. Emma Watson, Claudia Schiffer, Daniel Radcliffe, Victoria Beckham, Woody Allen, Sofia Coppola, Elton John och Ryan Gosling uppges alla vara involverade i projektet.

Förutom att auktioneras bort via hemsidan kommer de också att ställas ut på Saatchi Gallery i London mellan 24 och 31 oktober.

Källor:
Jeans for Refugees
Kjendiser donerer klær for å finansiere folkemordet


  • Publicerad:
    2016-09-14 13:45