VÄRLDEN. I ett sista desperat försök att stoppa det så kallade ”Trump Train”, tar den sionistiska makteliten fram sitt vassaste vapen – alla deras glittrande stjärnor i Hollywood.

united-against-hate

Över hundra skådespelare, artister och producenter har skrivit under ett upprop som startats av den George Soros-sponsrade NGO-gruppen MoveOn.org. Soros, som nyligen avslöjades för att ha finansierat Expo i syfte att påverka svensk politik, började finansiera aktivistgruppen i samband med presidentvalskampanjen 2004 där motsvarande 12,5 miljoner kronor lämnades för att demokraterna skulle vinna mot det republikanska partiet. Inför valet 2016 har gruppen initialt stöttat den judiske demokraten Bernie Sanders och därefter sionisten Hillary Clinton.

En person som MoveOn.org absolut inte vill ha som president är Donald Trump och därför har gruppen mobiliserat Hollywoods stjärnor i en kampanj mot den republikanske presidentkandidaten. Hollywood är sedan länge ett drypande näste av judar och icke-judiska liberala drönare, som helt naturligt repeterar vad som står i manus, och detta manus likställer Donald Trumps ovilja att dränka landet i kriminella främlingar med ett oresonligt och omotiverat hat.

Hollywoods hantlangare vet hur mycket det amerikanska folket avgudar dessa verktyg, de har paraderat dem in i allas vardagsrum i flera decennier, fått dem förälskade i deras gestaltningar av fiktiva karaktärer och nu är det dags för dem att mobiliseras för ett annat syfte – mot det växande motståndet till makteliten.

Listan innefattar bland andra Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Bryan Cranston (Breaking Bad), Kerry Washington (Django Unchained), Neil Patrick Harris (How I met your mother), Michael Moore (Bowling for Columbine), Mark Ruffalo (Avengers), Woody Harrelson (Kingpin) och många, många fler kändisar.

På hemsidan UnitedAgainstHate.com finns följande stycke att läsa:

Vi lovar att använda inflytandet av vår röst för att besegra Donald Trump och den hatfulla ideologi som han representerar.

Gruppen vill försvara demokratin mot ”våld, sexism, rasism, främlingsfientlighet, homofobi, fascism”.

I uppropet finns en lista över i princip alla icke-vita etniska grupper i USA, liksom en rad andra grupper, som kränks av Trumps retorik och politiska förslag. Intressant nog står inte judarna med över kränkta grupper trots att många av de kränkta som undertecknat listan är just judar.

Kampanjen har också skapat en tillhörande ”hashtag”, #UnitedAgainstHate, där kändisar och likasinnade kan signalera till varandra om vilka goda människor de är som står upp emot ”rasism” och ”hat”. I deras ögon är kärleken till sitt eget folk samma sak som hat mot alla andra, men bara när det gäller vita människor. Det är inga problem för afro-amerikaner att starta intresseföreningar såsom ”Black Lives Matter”(BLM), en annan grupp som George Soros ligger bakom, där de öppet brukar våld mot vita människor och förespråkar våld mot poliser.

Cphah0jVYAADMI7

Det är inte första gången som Hollywood-armadan har rullats ut för att skapa opinion, ett par exempel är Leonardo Di Caprio som i egenhet av att vara ”UN Messenger of Peace” fick inleda Climate Summit 2014 och Samuel L. Jackson som gav stöd till Barack Obama i valet 2012 genom en fyndig och hip reklamsketch riktad till vita. När Israel anordnade massmord på civila palestinier under senaste kriget i Gaza startades en namninsamling där Hollywoods stjärnor skrev under att de ville ha ”fred och rättvisa för Israel”.

Källa:
United Against Hate


  • Publicerad:
    2016-08-18 09:43