SIONISM. De personer som har givit en miljon dollar eller mer till Hillary Clintons presidentvalskampanj är alla judar och djupt engagerade i sionistiska intresseorganisationer.

hillary clinton sionist

Judar utgör endast två procent av befolkningen i USA men dominerar ändå bland bidragsgivarna till både demokratiska och republikanska politiska kandidater. Detta garanterar inflytande oavsett vilken sida som vinner ett val.

Personerna som donerat mest pengar till Hillary Clintons presidentvalskampanj är ivriga understödjare av judiska aktivistorganisationer likväl som terrorstaten Israel och den sionistiska agendan i vita nationer världen över. Samtliga av dessa sju judar kämpar alltså för öppna gränser i vita nationer, vilket kommer förstöra nationernas rasliga och kulturella arv, medan de samtidigt stödjer en judisk stat i Israel för att kunna säkerställa och bevara det judiska folket.

Precis som den judiske New York Times-skribenten David Brooks skrytsamt har proklamerat, verkar USA ha drabbats av ett ”judiskt maktövertagande”, skriver den amerikanske nationalisten David Duke som dragit slutsatsen att Clinton är en ”Zio-Whore”. David Duke betonar dock att det ser mer eller mindre lika illa ut bland republikanernas kandidater, med Donald Trump som möjligt undantag.

Hillary Clintons sju största bidragsgivare är:

Steven Spielberg
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: Medgrundare av Dreamworks Animation

Jeffrey Katzenberg
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: VD på Dreamworks Animation

Herbert M. Sandler
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: Pensionerad

Haim Saban
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: Mediamogul, VD på Saban Entertainment

Cheryl Saban – Haims hustru
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: Arbetslös

Donald Sussman
Bidrag: En miljon dollar.
Yrke: Mediamogul, finansiär och investeringsrådgivare

Främsta bidragsgivare – George Soros
Bidrag: Två miljoner dollar
Yrke: VD på Soros Fund Management

Källor:
The Top Donors to Hillary Clinton’s Super PACs
Zio-whore Hillary & Her Seven Sleazy Zionist Top Campaign Donors


  • Publicerad:
    2016-01-15 18:30