Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Läsarna: Ja, IS är skapat av judarna och väst

Av Redaktionen, 2016-08-15
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. 60 procent av Nordfronts läsare anser att det finns tillräckliga bevis för IS inte bara understötts utan också skapats av judisk makt-rörelsen och korrupta regeringar i väst

veckans-fråga-is-judarnaPå senare tid har flera uppgifter presenterats eller läckts som påvisar västvärldens och Israels stöd till IS. Till och med Skånska dagbladet, som till skillnad från många andra medier i Sverige dock inte är judiskt ägt, medgav förra veckan att det idag finns ”överväldigande tecken på hur USA medverkat till framväxten av IS”.

Då hade Wikileaks avslöjat att det finns genom Hillary Clintons hackade epost finns bevis för att den amerikanska presidentkandidaten och tidigare utrikesministern beväpnat jihadister i Syrien, däribland IS.

Tidigare hemligstämplade dokument från det amerikanska Försvarsdepartementet visar att man från Obama-administrationen både väntat sig – och önskat – ett islamiskt kalifat likt IS när man först började understödja oppositionen i Syrien för att ” isolera den syriska regimen, som ses som en strategisk del i den shiitiska maktaxeln”.

Sionistiska medier i väst, inklusive våra ”svenska”, nämner i princip ingenting om alla dessa häpnadsväckande avslöjanden (se även: relaterade artiklar nedan) om att IS understötts, beväpnats och eventuellt också finansierats av USA och Israel.

Nordfront ställde frågan till sina läsare huruvida IS skapats eller understötts av judarna och västvärlden. Det visar sig att hela 87 procent anser att IS inte hade varit där de är idag om det inte varit för sionistisk påverkan.

60 procent menar att IS skapats av judarna och väst och de flesta av dem är mycket säkra på sin sak. 27 procent tror att det mycket väl kan ha varit islamistiska krafter som skapat IS men att de sedan blivit användbara redskap för sionismen och på olika sätt understötts för att exempelvis sättas in mot al-Assad-regimen i Syrien och därmed säkerställa Israels hegemoni i regionen.

9 procent har svarat nej på frågan och 3 procent vet inte.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-08-15 17:00