Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: Donald Trump blir USA:s nästa president

Av Redaktionen, 2016-02-29
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. 61 procent av Nordfronts läsare tror att Donald Trump blir president.

veckans-fråga-donald-trumpDen 20 februari vann den kontroversielle kandidaten Donald Trump en jordskredsseger i det republikanska primärvalet i South Carolina. Trump leder stort bland republikanernas kandidater och vann under veckan även i Nevada.

I en tidigare ”Veckans fråga” svarade 65 procent att Donald Trump är en bra presidentkandidat. Den här gången ville vi veta om Donald Trump – som minst sagt har vind i seglen och vars popularitet är större än hos någon annan kandidat (inklusive demokraternas) – till sist skulle bli bortfintad vid mållinjen.

61 procent av Nordfronts läsare tror att det inte finns något som kan stoppa Donald Trump medan 26 procent röstade på något av Nej-alternativen. Av de som tror att någon annan blir president leder Hillary Clinton-alternativet.

Till skillnad från Donald Trump är Hillary Clinton fortfarande impopulär bland stora delar av befolkningen bland annat för att hon uppfattas som korrupt och som en symbol för etablissemanget. En rad handlingar och uttalanden från Hillary Clintons sida – som den gången hon tog 1,6 miljoner för att tala på en välgörenhet för utsatta barn – har gjort att hon genomskådats som en cynisk politiker som inte bryr sig om ”vanligt folk”. Hillary Clinton kommer med all säkerhet inte segra över Donald Trump om inte något oförutsett händer, som att judisk makt-media har något komprometterande på Trump som de tänker släppa vid rätt tidpunkt.

Flera av Nordfronts läsare tror att illasinnade krafter kan gå så långt att de mördar honom. Flera jämför Donald Trump med John F. Kennedy, varav den senare mördades vid samma tidpunkt som han var på väg att utplåna Federal Reserve som är central för judisk makt-rörelsens finansiella kontroll.

Hottis är en av dem som menar att oförutsedda händelser till sist kan få bort Donald Trump:

Det enda som kan stoppa Trump är MASSIVT valfusk, alternativt att man i fallet med JFK låter mörda honom.

Även Handschar är inne på JFK-spåret:

Han förklarade just krig mot Federal Reserve. Ett folk som klarar av att bygga murar och kasta ut invandrare kommer i framtiden klara av att lösa judefrågan. Trump vill även offentliggöra de 25-28 hemligstämplade sidorna om WTC-attacken.

Förvänta er mordförsök, precis som på Patton och JFK, för att de visste.

Kattracka hänvisar till Bilderbergruppen som varje år samlar världens ledare för att rigga den politiska utvecklingen i världen:

Jag röstade ”Nej, Hillary Clinton blir nästa president”. Jag är inte säker på att flest kommer att rösta på henne, men även om flest röstar på Donald Trump, så kommer hon bli president ändå. Jag misstänker att det redan är bestämt på Bilderbergmötena.

Värt att nämna är att flera kommentatorer även menar att Trump kommer att vinna men att det kommer bli ”business as usual”, dvs. att Trump inte kommer ha vare sig vilja eller förmåga att ändra på något. Gunnar N. skriver:

Skulle Trump tillåtas vinna är han inte den han utger sig för att vara. Så ”de” vinner oavsett.

Det är mörka tider vi lever i och Hillary Clinton kommer bli en katastrof för USA och världen. Troligen mycket värre än Barack Obama, som inte är blodtörstig på det sätt häxan Clinton är.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-02-29 09:40