VALET I USA. Presidentkandidaten Donald Trump vill inte att USA tar emot några invandrare från Syrien, anledningen är att de misstänks vara terrorister. Det är misstänksamt att de flesta invandrare från Syrien är vuxna män i stridsdugligt skick menar han.

Donald_trump

”Can’t stump the Trump”.

Donald Trump menade nyligen i ett tal han höll inför tusentals personer att USA inte bör ta emot invandrare från Syrien. Detta eftersom de kan vara en kamouflerad armé med islamistiska terrorister.

”De kan vara ISIS – inte vet jag”, sade Trump inför de 3500 personerna som samlats för att lyssna på hans tal. Vidare menade han att det aldrig skett en liknande invandringsvåg där alla i stort sett är män i stridsför ålder.

— De är alla män, och de är alla dugliga killar … Det kommer så många män; det finns inte så många kvinnor och jag säger till mig själv: Varför kämpar de inte för att rädda Syrien? Varför migrerar de till platser över hela Europa? Allvarligt, sade Trump.

Enligt politikern så finns det förslag på att USA ska ta emot 200 000 invandrare från Syrien de kommande åren. Detta är något Trump ställer sig emot eftersom man inte kan chansa och riskera att landsätta fientliga soldater på amerikansk mark.

— Detta kan vara ett av de största taktiska knepen genom tiderna. En armé på 200 000 man, kanske. Eller om de skickar 50.000 eller 80.000 eller 100.000 … Det skulle kunna vara möjligt. Jag vet inte om det är det, men det kan vara möjligt.

Donald Trump lovade under sitt tal att om han blir vald till USA:s president så kommer han att skicka hem alla syriska så kallade flyktingar för att inte riskera landets säkerhet.

— De åker tillbaka… Men om jag förlorar, antar jag att de stannar. Men om jag vinner, åker de tillbaka, sade Trump och möttes av stora applåder.

GW-Jeb

”Jebb” Bush med sin bror, George W Bush som under sin tid som president startade flera krig i Mellanöstern, alla på misstänkt falska grunder.

Bush kritisk till Trumps löfte
Presidentkandidaten John Ellis Bush, bror till krigsherren George W Bush, gillar inte Donald Trumps löfte till amerikanerna utan menar att man inte kan skicka tillbaka syrierna till ett ”helvete”. 

— Skicka tillbaka allihop? Till ett helvete?… Detta är förresten samma kille som också förespråkar vad som verkar vara ett stöd för Putin och hans uppkomst i Syrien. Det är inte rätt politik för USA, sade Bush.

Vad Bush inte verkar vilja prata om är dock att det är USA själva som ligger bakom skapandet av Islamska staten i Syrien, en terrororganisation som ligger i krig med Syriens regim och presidenten Bashar al-Assad. USA har alltså själva skapat det ”helvete” som syrierna flyr ifrån och kritiserar sedan Rysslands president Vladimir Putin för att han nu lagt sig i konflikten i ett försök att avsluta den en gång för alla.

Källa:
Donald Trump: Syrian refugees might be a terrorist army in disguise


  • Publicerad:
    2015-10-05 18:20