Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Skrek “Israel utförde 9/11” — försvarades av Trump

Av Redaktionen, 2015-12-25
redaktionen@nordfront.se

USA. Donald Trump gör det igen — för några dagar sedan försvarade han en man som skrek att ”Israel utförde 9/11”.

Trumps reaktion på budskapet: "Han är okej, han är på vår sida. Slappna av, slappna av."

Trumps reaktion på budskapet: ”Han är okej, han är på vår sida. Slappna av, slappna av.”

Nyligen valde Donald Trump att referera till de välkända ”dansande israelerna”, som firade i New Jersey då WTC-tornen föll ihop under 9/11-attackerna. Männen greps med passerkort till WTC1-tornet och visade sig senare vara från Mossad, Israels underrättelsetjänst.

Nu har något ännu mer talande inträffat: det var måndags, under Trumps presidentkampanjsmöte i Grand Rapids, Michigan, som en åhörare reste sig upp och skrek så att Trump avbröt sitt tal:

Lyssna på mig Donald, judar arresterades i New Jersey, inte muslimer.

Det var 5 judar som arresterades. Dansande israeler. Israel utförde 9/11. Dansande israeler, sionister. Du är en sionist Trump”.

Demonstrantens film:

”Han är okej […] han är på vår sida”

Trumps direkta reaktion på det som mannen skrek blev då:

Han är okej. Slappna av, slappna av. Ta det lugnt. Han är mycket hängiven. Han är egentligen en Trump-anhängare men han har bara mycket energi. Okej… tyyyyst. Okej, sitt ner. Han är på vår sida, vem kunde tro det, men han är på vår sida tror jag.

Sedan säger Trump ”skada inte honom” ett flertal gånger, och syftar på att säkerhetsvakterna inte ska skada demonstranten.

Film där man hör vad Trump svarar:

En amerikansk nationalist kommenterar händelsen

Israel och 9/11-attackerna: ett ämne som Nordfront skrivit om

Nordfront har i en rad läsvärda artiklar skrivit om hur över 2 300 arkitekter, ingenjörer, metallurger etcetera är helt övertygade om att World Trade Center-skyskraporna sprängdes.

Samtidigt så sköttes säkerheten på de flygplatser där kaparna bordade planen och säkerheten på WTC av israeliska företag och sionistiska judar.

Ägaren av WTC var även en sionistisk jude, Larry Silverstein, som var personlig vän med makteliten i Israel.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dött, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dödats, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

Under dagarna efter attacken greps över 60 israeler i USA och utredare inom amerikansk säkerhetstjänst fann ”bevis som kopplar dessa israeler till 9/11-attackerna”, bevis som sedermera hemligstämplades.

Amerikansk polis grep också en grupp Mossad-agenter då dessa firade, utklädda till araber, att tvillingtornen föll ihop. Då männen greps hade de bland annat passerkort till WTC1, stora mängder kontanter i en strumpa, utländska pass och mattskärare (som flygplanskaparna även ska ha haft). Bombhundar markerade som för att det funnits sprängämnen i männens skåpbil.

Israeler i USA varnades även genom ett israeliskt chattprogram, Odigo, exakt två timmar innan det första flygplanet träffade det norra tvillingtornet.


  • Publicerad:
    2015-12-25 12:00