USA. Donald Trump refererade nyligen till de välkända ”dansande israelerna” som greps i samband med 9/11-attackerna.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dött, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

9/11 attackerna dödade cirka 3000 amerikaner. I de efterföljande krigen har ytterligare 2 miljoner människor dött, främst i Irak. Spåren efter 9/11-attackerna leder till USA:s allierade: Israel.

Nordfront har i en rad läsvärda artiklar skrivit om hur över 2 300 arkitekter, ingenjörer, metallurger etcetera är helt övertygade om att World Trade Center-skyskraporna sprängdes.

Det mest uppenbara exemplet är den tredje skyskrapan, byggnad 7, som inte träffades av ett flygplan men ändå gjorde en symmetrisk kollaps i hastighet av fritt fall, på grund av mindre asymmetriska skador — något som de säger är omöjligt eftersom byggnaden innehöll 40 000 ton stål i sin konstruktion.

Danny Jowenko drev ett företag i 30 år, specialiserat på kontrollerade rivningar.

”Folk firade 9/11-attackerna i New Jersey”

Nu går den super-populäre republikanske presidentkandidaten Donald Trump ut och säger att ”det var folk som firade 9/11-attackerna i New Jersey”. Problemet? De enda som firade 9/11-attackerna i New Jersey var de välkända ”dansande israelerna”, som kom att gripas av amerikansk polis.

trump

Meddelande på Twitter författat av Donald Trump. Notera att det står ”rooftops”, alltså hustak.

Och det var just på ett hustak som de ”dansande israelerna”, utklädda till araber, stod och firade samtidigt som World Trade Center-byggnaderna demolerades. Männen visade sig sedan vara från Mossad, Israels underrättelsetjänst, och forskare hittade även ett högteknologiskt sprängämne, nano-termit, i rasmassorna från World Trade Center-dammet.

Männen deporterades senare i tysthet till Israel, på order av den första Department of Homeland Security-chefen Michael Chertoff, en sionistisk jude med dubbla medborgarskap (USA/Israel).

Trump fortsatte även under dagen, i en intervju, att försvara sina uttalanden om hur folk firat 9/11-attackerna i New Jersey.

Han försvarade även Rysslands president Vladimir Putin och ställde sig skeptisk till att han ska ha mördat journalister, en populär anklagelse från judisk-västerländsk massmedia:

Här är ytterligare information om de ”dansande israelerna”:

Uppdatering 2015-12-21 09:51:
Tailgate-style, som det står i texten som Trump saxat in i sitt twittermeddelande, är en form av festande kring fordon, något som ”de dansande israelerna” även sysslade med.

Därmed får det anses klarlagt att Trump verkligen refererade till just de ”dansande israelerna”: israelerna greps av polis, det var i New Jersey, israelerna festade på ett hustak och runt sin skåpbil.


  • Publicerad:
    2015-12-20 22:35