UTRIKES. ”Komikern” Kathy Griffin har nu förhörts av den amerikanska säkerhetstjänsten Secret Service efter en bild på Griffin där hon poserar med president Donald Trumps avhuggna huvud.

Nordfront har tidigare skrivit om den så kallade komikern, Kathy Griffin, som för cirka en månad sen hamnade i blåsväder efter att en bild på henne där hon poserade med ett avhúgget huvud föreställande president Donald Trump offentliggjordes.

Händelsen ledde till att Griffin sparkades från nyhetskanalen CNN och hon höll sedan en presskonferens där hon hävdade att det hela rörde sig om ”ett skämt” och att Trump försöker förstöra hennes karrär.

— Jag tror inte jag kommer ha en karriär efter det här. Jag ska vara ärlig, han krossade mig, sa hon under presskonferensen.

Enligt uppgifter ska Griffin nu ha förhörts av den amerikanska säkerhetstjänsten Secret Service och förhöret ska ha pågått i över en timme. Utredningen mot henne pågår ännu.

Griffins advokat Dmitry Gorin försvarar ”komikerns” agerande och menar att hon genom bilden bara ”utövade sina konstitutionella rättigheter”.

Källa:
Kathy Griffin questioned by Secret Service over posing for photo with ‘severed head of Donald Trump’


  • Publicerad:
    2017-07-06 09:45