TWITTER Den vänsterliberala ”komikern” Kathy Griffin rykte från Twitter när hon låtsades vara Elon Musk och spred vänsterpropaganda. Från och med nu kommer ingen som utger sig för att vara någon annan få stanna kvar på Twitter.

Sedan Elon Musk tog över Twitter och memade sig in på sociala medier-jättens huvudkontor i San Francisco bärandes ett handfat har förändringens vindar börjat blåsa på plattformen. Musk avskedade snabbt det politiskt korrekta ledarskapet och har även gjort en omfattande utrensning av personal.

Det tycks också som att den globalistiska och vänsterliberala regimen av proffstyckare på Twitter är över. Bland annat har den vänsterextrema opinionsbildaren Kathy Griffin bannats. Griffin är mest känd för en misslyckad komikerkarriär och för att ha sparkats från CNN 2017 efter att ha publicerat en bild där hon höll i president Donald Trumps avhuggna huvud.

Twitter tyckte då inte att det var olämpligt, men när Griffin bytte namn till ”Elon Musk” och började sprida vänsterpropaganda stängdes hon snabbt av på plattformen.

När avstängningen av Griffins konto uppmärksammades av den konservative krönikören Benny Johnson svarade Musk skämtsam att hon egentligen stängdes av för att hon utgett sig för att vara en komiker.

I ett inlägg skriver Musk att alla användare som utger sig för att vara någon annan utan att det uppenbart markeras som parodi från och med nu kommer att stängas av.

Dessutom kommer alla med den blåa verifierad-symbolen som Twitter tidigare delat ut till kändisar, politiker och vänsterliberaler att förloras ifall man byter sitt namn. Elon Musk har också hotat med att börja ta betalt för den, vilket upprört många globalister och kändisar.