KOMMENTAR. Jonas De Geer kommenterar Linnéa Claesons nya utspel i Aftonbladet om att ”det är en svensk jultradition att män slår kvinnor”.

Dagens våld mot kvinnor är ingen jultradition, det är främst en konsekvens av massinvandringen skriver Jonas De Geer.

”Nu är det jul igen. Kalle Anka, risgrynsgröt och sönderslagna kvinnokroppar. Paketöppning, pepparkakor och kvinnor som bli våldtagna på köksgolvet när gästerna gått hem. Hon skriker inte, för barnen sover i rummet intill. Hon skriker, men han lyssnar inte. Han bara fortsätter våldta henne, fastän hon är gravid med deras barn.”

I gårdagens Aftonbladet beskriver Linnéa Claeson, som hon menar, typiska jul-interiörer i det svenska patriarkatet. Sådana berättelser har strömmat in till henne efter julhelgen, hävdar hon.

Visst. De har kanske samma avsändare som alla de tusentals dick-picks Linnéa ska ha fått sedan tioårsåldern, vem vet.

Linnéa fortsätter:

För att vinna argument i en rasistisk debatt vill vissa påstå att det bara är personer som inte är ”från Sverige” som har dålig kvinnosyn. Det stämmer inte. Mäns våld mot kvinnor är tvärtom en svensk jultradition.

Jo, ingen riktig jul utan glögg, gröt, skinka, nubbe, Kalle, klappar och våldta käringen som avslutning.

Vem känner inte igen sig? Svaret är knappast någon. Inte så att det inte förekommer våld i vissa hem under julhelgen, som är speciell på många sätt, men det här är ju skrattretande, – ”svensk jultradition”?!

Problemet här är inte Claesson själv. Hon är en talanglös, exhibitionistisk mytoman. Problemet är att vi har en etablissemangsmedia som så förljugen, korkad och rutten att man inte bara låter människan hållas, utan hyllar och prisar henne, ger henne utmärkelser och hur mycket utrymme som helst.

Det ska sägas att en och annan på senare tid faktiskt har ifrågasatt henne, men för vänsterbrackorna på Aftonbladet och SVT är det skitsamma, Linnéas lögner är goda lögner, eftersom de bekräftar deras enfaldiga ideologiska verklighetsuppfattning. Sanningen kan slänga sig i väggen.

Eller ännu värre. Verkligheten är att kvinnovåldet i dag, trots Linnéas och hennes kollegors desperata besvärjelser, i allra högsta grad är kopplat till massinvandringen och mötet mellan moderna svenska kvinnor och män från främmande kulturer. Det är en sanning som därför inte bara är ovidkommande för lögnapparatens kreatur. Det är en sanning som de måste bekämpa.


  • Publicerad:
    2019-12-29 22:51