INRIKES. Manshataren Linnéa Claeson får 120 000 kronor av Härnösands kommun för en mytomanianklagad föreläsning. Samtidigt skär den socialdemokratiskt vanstyrda kommunen ned på all verksamhet som inte är kopplad till politisk vänsteraktivism.

Linnea Claesson. Foto: Instagram.

Socialdemokraterna förlorade kommunvalet i Härnösand hösten 2018. Men tack vare att KD valde att förråda Alliansen och hoppa av till det socialistiska blocket, i syfte att ”stoppa SD”, kunde S fortsätta styra.

Lagom till julfirandet beslutade sedan de styrande i Härnösand om stora nedskärningar på kommunens kärnverksamhet. Bland annat sker stora nedskärningar på äldrevården, hemtjänsten, ungdomsverksamheten, funktionshindrade, bidragstagare, arbetslösa, barn med sociala svårigheter och så kallade flyktingar.

En sak som dock inte den socialdemokratiskt styrda kommunen gör nedskärningar på är gåvor till kontroversiella vänsteraktivister. Samtidigt med de kraftiga nedskärningarna ger Härnösands kommun bort 120 225 kronor till den för mytomani anklagade feministen Linnea Claeson.

”Tänk om kommuner istället för att ha köpstopp i skolorna i tid och otid kunde ha ett ’inspirationsföreläsare-stopp'”, kommenterar en västernorrlänning på sociala medier.

”Linnéa Claeson föreläste i Härnösand, beskrev stadens ungdomar som en flock okontrollerbara sexistiska apor och skrattade hela vägen till banken med 120 000 kronor av skattebetalarnas pengar”, kommenterar en annan.

Misstron mot Linnea Claesons återkommande rövarhistorier kommer ifrån ett brett politiskt spektrum: ”Linnéa Claeson är en lögnaktig karriärist som skadar den feministiska rörelsen och måste uteslutas från offentligheten”, varnade exempelvis SR-profilen Moa Wallin för redan förra sommaren.

Misstron mot Claesons hantering av sanningen fick sedan stöd av två feministiska rektorer i Härnösand, efter att just det kostsamma uppdraget i Härnösand resulterat i nya mytomanianklagelser.

Så sent som för två dagar sedan varnade MittMedia för Linnea Claesons otroliga historier. Detta i en ledare skriven av Henrik Johansson, känd som ledare för den Socialdemokratiska trollfabriken ”Interasistmen”.

Den enda rimliga förklaringen till att regimen ändå använder sig av så katastrofalt dåliga opinionsbildare som Linnea Claeson är att den inte längre kan få stöd ifrån någon vettigare person. Detta är en trend som började redan för tio år sedan med att den svenska regimen då fick allt svårare att rekrytera kompetenta chefer till sina myndigheter.

Yngre kompetent personal förstod redan då åt vilket håll golvet lutar åt och och har sedan dess passat sig för att ställa sig på fel sida i den historiska kollaps som väntar. Sedan dess har allt fler av systemets rutinerade operatörer hoppat av, varav många har blivit öppet regimkritiska.

Hur moraliskt bankrutt regimen i Sverige blivit kan exemplifieras av att just Linnea Claeson nyligen blev utsedd till ”Årets jurist”. Detta trots att Claeson är bollspelare, och inte har någonting med juridik att göra, annat än att hon hyllat lagbrott i syfte att öka massinvandringen till Sverige.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2019-03-18 08:00