MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen krävde idag regeringens avgång efter den inkompetenta hanteringen av den pågående Coronakrisen. Tal hölls utanför riksdagen och Nordfront TV var på plats och livesände.

Aktionen genomfördes runt 11-tiden på lördagsförmiddagen och talade gjorde Jimmy Thunlind.

— Vi i Nordiska motståndsrörelsen genomför denna manifestation för att kräva regeringens omedelbara avgång, inledde Thunlind sitt tal och fortsatte med att kritisera regeringens hantering av coronaviruset:

— Även om vi inte ännu kan veta exakt hur omfattningen kommer att bli eller alla de exakta orsakerna till epidemin, så vet vi att Sveriges beredskap har visat sig vara dålig. Vi vet att de styrande skiter i folket och detta är allvarligt i sig.

Thunlind kritiserade Socialdemokraterna för att vara korrupta och nepotistiska och att detta förvärrats under Stefan Löfvens ledning. Den socialdemokratiska regeringens vanstyre av landet har drabbat folket svårt menade Thunlind.

— Det är folket som har fått genomlida kaoset i sjukvården. Det är folket som har fått genomlida anarkin i skolorna, bristen på bostäder och den skenande grova brottsligheten som massinvandringen har skapat. Och nu ser vi det dessutom i den pågående corona-pandemin. Regeringen tiger och man mörkar att det är på grund av den sinnessjuka massinvandringen som sjukvården och andra samhällsfunktioner redan går på knäna och redan har kollapsat innan den här pandemin tar sin början.

Talet avslutades med att Thunlind uppmanade folk att stödja Nordiska motståndsrörelsen.

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Du kan donera till Nordfront via SWISH:
0700749652


  • Publicerad:
    2020-03-14 10:00