RADIO KUNGÄLV. Ikväll bjuds gäster in för att berätta om både Kungälvspolitikernas valfusk och Studio Kungälvs premiäravsnitt och framtidsplaner. Och vi granskar Socialdemokraterna i Kungälv – vad yrar Miguel Odhner om egentligen?

Ikväll klockan 18:00 sänder Radio Kungälv live. Det är ännu en gång ett fullspäckat program och vi har flera gäster med i programmet.

Nordiska motståndsrörelsen har delat ut tusentals valsedlar under veckan. Vid ett av dessa tillfälle deltog sympatisörer och en av dem lämnade in ett megamassivt bidrag till valkassan. Vi berättar mer om det.

Valkampanjsansvarig Simon Engelin gästar programmet för att berätta mer om korruptionen som råder inom Kungälvs kommunfullmäktige. Inte enbart har kommunpolitikerna nekat Nordiska motståndsrörelsen tillstånd att via valstuga nå ut till väljare, man har DÄREFTER själva ansökt om tillståndet och gett det till sig själva. Ett uppenbart valfusk som man trodde att man skulle komma undan med. Läs mer om valfusket HÄR.

Vi gästas också av Martin Engelin som är producent för Studio Kungälv som sände sitt PREMIÄRAVSNITT under gårdagskvällen. Vad har Martin att säga om premiäravsnittet och vad finns det för framtidsplaner?

Dessutom granskar vi Socialdemokraterna i Kungälv. Daniel har analyserat socialdemokraterna och avslöjar vad som gömmer sig bakom valfläsket.

Lyssnarbild. Det ser mörkt ut på bussen i Kärna.

Lyssna live klockan 18:00 och registrera dig på Spreaker så att du kan chatta med oss där.

 
 
Listen to ”Valfusk, megamassiv kontantdonation och Studio Kungälv!” on Spreaker.
 
 

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-08-05 18:00