MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Följ Nordfront TV:s livesändning och våra journalister på plats via Twitter när Nordiska motståndsrörelsen vänder upp och ned på politikernas rosévinsfest i Almedalen.

Igår tjuvstartade Nordiska motståndsrörelsens aktivister genom att stjäla showen under bilderbergaren Annie Lööfs tal i Almedalen. Men det är idag som organisationen på allvar inleder sin verksamhet under politikerveckan.

Nordfront TV är på plats och kommer att livesända via Youtube.

Livesändning från Stefan Löfvens tal:

Tredje livestreamen:

Eftermiddagens avslutade livesändning:

Förmiddagens avslutade livessändning:

Följ också händelserna i realtid via våra journalister på plats som rapporterar på Nordfronts Twitter:

Antirasister håller hand och skickar skor mellan sig:

Banderollaktion:

Fler bilder från banderollaktioner:

Uppdatering 14:55

Under slagord som ”inga nazister på våra gator” och ”ingen människa är illegal” tågar en Prideparad genom Visbys gator. Aktivister från Motståndsrörelsen håller samtidigt upp banderoller.

Uppdatering 15:41

Aktivister tågar i demonstrationsformation ned till Hamnplan där Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och aktivisten Sebastian Elofsson kommer att hålla tal klockan 16:00.

Uppdatering 16:10

Just nu håller Sebastian Elofsson tal:

Uppdatering 16:25

Simon Lindberg håller tal:

Uppdatering 16:45

Efter att ha talat om demokrati presenterade Simon Lindberg Motståndsrörelsens nya hjälpprojekt Rehabilitering för antifascister, utlänningsvurmare och sionistlakejer (RAUS) som ska hjälpa svagsinta människor som inte kan hålla sig från att förråda sitt folk att få ordning på sin vardag och lämna sin kriminella livsstil bakom sig.

Uppdatering 17:15

Livesändningen har nu avslutats men återkommer eventuellt ikväll. Håll utkik på Nordfront eller NTV:s Youtubekanal! I annat fall sänder NTV live från cirka klockan 11:00 imorgon.

Uppdatering 19:10

Nordiska motståndsrörelsen genomför just nu en aktion vid stora scenen där Stefan Löfven håller tal. NTV sänder live.

Redogörelse över konfrontation med intolerant judinna:

Aktivisterna hade tänkt att stå med en banderoll utanför Aftonbladets monter med texten ”REPATRIERING”. Ämnet var ”Dödsskjutningarna som skakade Sverige – Hur får vi bukt med den organiserade brottsligheten?”

Två judinnor gick över gatan för att prata med aktivisterna, de berättade att de kom från Vänskapsförbundet Sverige-Israel. Diskussionen handlade om Israels skapande och att staten Israel inte vill ta tillbaka de palestinska flyktingarna som Israel skapat.

Då judinnorna meddelades att Nordiska motståndsrörelsen vill ha utvandring från Sverige och att Israel borde ta emot de palestinska flyktingarna blev judinnorna allt mer upprörda och när det påpekades att judiska organisationer har en lång historia av svenskfientlighet då de eftersträvar mångkultur i Sverige, den sakliga faktan gjorde att de till slut inte ville prata mer.

Då Aftonbladets samtal skulle gå igång började gruppen av aktivister veckla ut banderollen. Då började den ena judinnan som var upprörd över att aktivisterna fick yttra sig rycka i banderollen och hängde sig över den, hon höll i banderollen med händerna samtidigt som hon låg på marken då hon hade tappat balansen. Aktivisterna uppmanade henne att släppa den, samtidigt började en folkmassa att lägga sig i och knuffade aktivisterna, lite gruff uppstod men det hela aveskalerade när polisen kom.

Donationer kan skickas in via Swish på 0736384493!


  • Publicerad:
    2018-07-05 08:56