INRIKES. Podden Lögnarnas Tempel avslöjar att AFS-toppen Jessica Ohlson försöker sko sig på coronakrisen.

Podden Lögnarnas Tempel (LT) – som drivs av de före detta riksdagsveteranerna för Sverigedemokraterna Christoffer Dulny och Pavel Gamov – avslöjade i dagens avsnitt att ännu en topp för det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige försöker sko sig på coronakrisen.

Det handlar enligt LT om Alternativ för Sveriges partisekreterare Jessica Ohlson, som tidigare bland annat var ordförande för SD:s ungdomsförbund.

Hon ska ha massimporterat handsprit, munskydd och liknande för att sedan sälja vidare till svenska kommuner.

— Är det här ett parti som jag ska rösta på eller prata med andra människor om att de kanske borde stödja dem, då kan man inte ha företrädare på högsta nivå i partiet som agerar på det här sättet, säger Gamov.

Jessica Ohlson har tidigare hamnat i blåsväder efter att det 2016 framkom att hon arbetat på sin fars juristfirma som ett offentligt biträde för asylsökare. I den rollen skulle hon hjälpa asylsökare i sina kontakter med Migrationsverket.

Alternativ för Sveriges tidigare vice ordförande William Hahne avgick i dag efter att ha mött massiv kritik för att han förra veckan avslöjats sälja munskydd till överpriser.

Det går att lyssna på diskussionen från och med ungefär 117 minuter in:

Listen to ”Lögnarnas tempel #5 – Ur medieskuggan i elden” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2020-03-23 20:10