En uppmaning till samtliga läsare angående en gruppvåldtäkt i Bollnäs: förstå vad det är som gjort att detta kunnat ske och vilka som är ytterst skyldiga!

Natten mot torsdagen den 12 juli mötte en 18-årig flicka sin värsta mardröm på Långgatan i Bollnäs. Hon överfölls på öppen gata av tre okända män som misshandlade, rånade och våldtog henne. Två av männen hade mellanöstern-utseende och en var neger. Våldet mot flickan var så grovt att hon stundtals blev medvetslös av smärtorna. Två av männen var aktiva under våldtäkten och en höll sig eventuellt passiv. Flickan lades in på sjukhus i Hudiksvall för vård och undersökning. DNA-prov har tagits. Flickan kunde, på grund av sitt tillstånd, först inte höras av polis.

Tidningen Hela Hälsingland skriver inte ut signalementet på gärningsmännen. Dessutom insinuerar tidningen att flickan ljuger genom formuleringen ”kvinnan säger sig också ha blivit våldtagen av männen”. Detta är en medveten taktik från tidningens sida för att undvika att gruppvåldtäkten leder till ”främlingsfientlighet”. Principen om att motverka ”främlingsfientlighet” är hos de politiskt korrekta asen så viktig att det anses etiskt försvarbart att ljuga och förvirra medborgarna – även om det sker till priset av att en våldtagen flicka får lida extra mycket.

Tidningen Hela Hälsingland valde tidigt att formulera sig på ett sätt att den våldtagna flickan kan ifrågasättas. Det är knappast någon slump. Att gärningsmännen var av utländsk härkomst censureras.

Många kvinnor som har blivit våldtagna vittnar om samma sak: de fysiska ärren läker men de mentala ärren kan sitta kvar för resten av livet. Att inte bli betrodd och mötas av nonchalans av personer som försöker släta över traumat från en våldtäkt är upplevelser efteråt som flera våldtäktsoffer varit med om. Denna känsla av förnekelse gör obeskrivligt ont och river upp ärren på nytt. Detta struntar somliga i fullständigt.

Den brutala överfallsvåldtäkten på den 18-åriga flickan på Långgatan är en direkt konsekvens av att folkets förrädare har påtvingat Sverige en massiv invasion av främlingar. Gruppvåldtäkten är ett tragiskt fysiskt bevis på en kvinnosyn som uteslutande är importerad. Oavsett hur mycket socialdemokrater, liberaler, Röda Korset-representanter eller annat hycklande förrädarpack hävdar motsatsen, var gruppvåldtäkt som brott en okänd företeelse på tiden (innan 1970) när Sverige i princip var homogent och svenskt.

Svenskarna måste inse att det är tid att sluta sig samman och kämpa för sitt land och frihet. Vi måste kasta av oss det humanistiska oket, vårt kollektiva skuldkomplex och vansinniga tro på fraser som ”alla människors lika värde”. Om vi inte börjar organisera oss idag och vända makthavarna ryggen är det bara en tidsfråga innan vi blir lynchade en efter en.

De ytterst skyldiga till gruppvåldtäkten på Långgatan är dina lokala förrädare: kommunpolitiker, fastighetsägare som gör affärer med Migrationsverket, flyktinggömmare från kyrkosamfunden, skolrektorer, fackrepresentanter, journalister på Hela Hälsingland och så vidare. Nu är det slutdaltat! Konfrontera samtliga som håller det påtvingade mångkulturella djävulssystemet under sina armar.

Det kan tilläggas i sammanhanget att det nyligen skedde två våldtäkter i Gävle som inte ligger långt ifrån Bollnäs. En av dessa två våldtäkter var ”vanlig” och den andra var en våldtäkt med flera förövare inblandade.


  • Publicerad:
    2012-07-13 15:05