KRÖNIKA. Regimen och dess kollaboratörer lurar folket med sitt prat om att de månar om mångfald.

Hamilton i Afrika. Foto: Nordfront/privat (gäller alla bilder i artikeln).

Folk i gemen är lurade av regimen och dess kollaboratörer. De senare är statlig och fientlig utlandsägd sionistisk/globalistisk media. Exempel på kollaboratörer är tidningar som Expressen, Aftonbladet, DN, SvD och majoriteten av tidningarna i landet. Alla pratar de om den underbara mångfalden som skall skapas i vårt land. Genom ett sammelsurium av raser, kulturer och sedvänjor lurar de folket att tro på att ett nästan himmelskt paradis ska uppstå i vårt land. Lögnerna uppenbaras mer för varje dag för de som fortfarande har ögon att se med och öron att höra med.

Tyvärr har flertalet hos vårt folk av regimen försetts med både öronfilter och något slags synfilter som förvrider verkligheten så att lögn blir sanning och okunskap blir kunskap. Ovetenskaplig forskning blir vetenskap av högsta dignitet, allt för att förvilla undersåtarna och få dem att känna sig underlägsna regimens och dess kollaboratörers främsta ”tänkare”. Det senaste jag läst är ju så horribelt att man undrar om all självbevarelsedrift försvunnit när man läser om de falska uppgifterna från ”doktoranden” Hanna Sahlin-Lilja som skriver att det är ”historiskt låg risk att dö eller skadas av våld i Skandinavien”. De uppgifterna sprids sedan via SR och ”gammelmedia”. Enligt gammal tro som fortfarande gäller så är ju det som ses i TV, hörs på radion eller läses i tidningarna sanning eller i varje fall nära sanning. Sanningen finns hela tiden runt omkring oss, det gäller bara att lyssna på folk som råkat illa ut, vilket sker dagligen. Sanningen hittar man på sociala medier, på alternativa medier och alternativ press, radio- och TV-poddar. Sanningen är att den typen av mångfald som regimen och dess kollaboratörer förser oss med innebär ökad gängkriminalitet, no-go-zoner, dagliga mord, överfall, rån och våldtäkter, enskilda såväl som i grupp.

Ena stunden propagerar regimen och dess kollaboratörer om mångfaldens sötma för att nästa stund försöka förmå vårt folk att blanda upp sig med främlingarna som regimen pådyvlar oss. Här framkommer en första ”syntax error” eller ett dubbelt budskap, kanske kan den klurige förstå att det framförs en dold agenda från makthavarna. För om vi skall blanda upp oss i all oändlighet så försvinner ju mångfalden. Tyvärr tänker de flesta inte så långt eller ser logiken i det hela. Regimen och dess kollaboratörer har under många år konditionerat folks tänkande genom förvillande uppgifter och förvridning av verkligheten. Nu reagerar känslorna direkt och sunda förnuftet kommer i andra hand.

Vi nationalsocialister blir alltid beskyllda för att vara emot mångfald. Vi beskylls för att sträva efter diktatur, våld och förföljelse av andra raser och minoriteter. Jag önskar av hela mitt hjärta att alla grova lögner som nuvarande makthavare och dess påskyndare gör sig skyldiga till kommer att drabba dem hårt i Finspång när tiden är mogen, tick tock, tick tock, tick tock. Nej, riktig mångfald har nog få av dessa våra förbrytare till politiker sett eller upplevt. Möjligen har någon på sin semester upplevt något de absolut vill ha i Sverige eller Norden. Troligen är det få av dessa avskum som jobbat och levt i och med för oss nordbor väsensskilda kulturer och folkslag någon längre tid för att förstå vikten av genuin mångfald.

Vi nordiska nationalsocialister är för den verkliga och genuina mångfalden på vår jord. En mångfald som betyder ett bevarande av alla jordens arter och raser inom flora och fauna. Ingen liten minoritet av sionister och globalister skall kunna berika eller sko sig på bekostnad av de som dessa banksters och gangsters anser sig stå över. Varje art och ras har sitt ursprung genom evolution någonstans på vår jord och det har vi människor skyldighet att bevara.

Min syn på mångfald, som jag tror de flesta nationalister kan hålla med om, är att behålla arter, raser och kulturer på deras ursprungliga platser. Världen skulle bli oändligt mycket fattigare om denna mångfald gick förlorad. Alla livsformer har rätt till sitt eget område. Alla människoraser och etniska folkgrupper har rätt till sitt eget område att utvecklas i och detta i sin egen takt.

Hamiltons flygplan tankas av afrikaner.

Ofta tänker jag tillbaka på mitt aktiva yrkesliv där jag inte bara stötte på andra kulturer och folkslag utan faktiskt levde längre tider bland dem. Jag skattar mig lycklig som fått uppleva allt detta, inte bara för att komma ihåg något exotiskt utan all den lärdom jag fick genom alla upplevelser. Jag skattar mig lycklig som fått vänner från många andra folkslag, några vilka jag ännu har kontakt med. Bland de starkaste upplevelserna i Afrika är nog under året jag jobbade i Sudan. Vi var ett antal svenska piloter som höll på med bekämpning (flygbesprutning) av parasiter på bomullsodlingarna och var stationerade i en by som heter Sennar. Sennar ligger längs Blå Nilen söder om sammanflödet av Vita och Blå Nilen i Khartoum. Kompisarna stod inte ut med livet utanför ”civilisationen” utan var tvungna att besöka livet i staden två timmars flygresa norrut. Bo på hotell istället för det lerhus vi bebodde i Sennar. Gå på nattklubb osv ansågs som ett måste en gång i månaden. Det livet har aldrig attraherat mig så när killarna drog till Khartoum var jag ensam kvar i byn. Då hände det ett par gånger att några av sudanes-araberna, som var lastare åt oss på flygstråken i öknen, frågade om jag ville hänga med dem på jakttur i öknen. Klart som tusan ville jag det. Rätt ut i öknen mot etiopiska gränsen bar det.

Staden Khartoum.

Vi passerade några lerhyddebyar mitt ute i sanden och i en av dessa fick jag smaka på det bästa bröd jag då hittills i mitt liv smakat. Säkert en och annan råttskit i mjölet men det kryddade antagligen bara till brödet bättre. Men sen under jakten upplevde jag hur vissa var excellenta spårare. De kunde följa ett för mig osynligt spår av allt från ökenråttor till större hjortdjur. De kunde utan nästan en buske smyga sig fram osedda tills de kom inom skotthåll. De här gubbarna lärde jag mig mycket av vad gäller naturen i ökenområden. De lärde mig att hitta vatten där jag själv skulle törstat ihjäl och mycket annat. Eftersom de talade om för mig, så vet jag att jag kom med i deras jaktutflykter enkom för att jag behandlat dem som likar i jobbet och inte körde med någon översittarattityd. Ett annat exempel på hur vänskap och förståelse för varandra uppstår kunde vara följande. Vi började dagen med att flyga ut precis innan soluppgången till de områden vi skulle bespruta och landade precis i gryningen. Lastgubbarna som bodde ute under bar himmel under säsongen började vakna till då man kom ”indönande” över dem. Man rullade tillbaka till deras lägerplats och stannade motorn. Hövligt gick jag ur planet och satte mig på huk hos gubbarna som nu lagade till shay (te med mycket socker i) ”Captain this is for you” och så fick jag ett glas hett te. För säkerhets skull talade givaren om att vattnet hade kokat länge så inga gifter skulle vara kvar eftersom man tog vattnet från bevattningskanalerna innehållande parasitgift och det var ju vänligt. Andra piloter som började gapa och skrika om att få lastat med en gång bjöds aldrig på te eller annat. Det kanske inte låter så spännande dessa upplevelser, men den speciella atmosfären i det jobbet på den speciella platsen var något jag aldrig glömmer. Jag tror det är så här normala människor vill att världen skall förbli, i varje fall en nationalsocialist. Med fasa tänker jag på kommande generationer som kanske aldrig får en chans till att uppleva samma saker för att mångfalden har blivit enfald.

Byn Sennar.

Vi människor måste låta naturen ha sin gång och inte manipulera eller förändra livsformer för att endast passa oss eller de få som kortsiktigt kan sko sig med höga vinster och pengar i överflöd medan stora delar av världen svälter, försvinner eller vissnar bort.

Jag funderar över hur folk skulle reagera om de visste att våra nuvarande makthavare har en agenda formad av folk som är fientligt sinnade mot den vita rasen. Den agendan består i att utrota oss vita genom uppblandning med andra raser. Den nya rasen euronegroid blandas sen ut med asiater och en enda ras av människor återstår i världen, ja förutom den judiska förstås. Den senare anser sig stå över alla andra och har numera i lag bildat en stat som vilar på just ras. Israel har utropat sig till en judisk stat. Flera av deras politiker, både dåvarande och nuvarande har uttryckt åsikter om att de är eller skall bli jordens härskare och andra raser skall bli deras tjänare och slavar. Dessa uttalanden har för övrigt även ett antal av deras religiösa ledare stadfäst. Så är det bara, det står i deras skrifter. Tänk om deras målsättningar verkligen skulle slå in, vilken tråkig och fattig värld vi skulle få.

Kemikalietankning.

Nästa stora lögn är att vi nationalsocialister är extremt främlingsfientliga och vill ha ihjäl alla främlingar. Sanningen är den att vi idag har blivit fientliga till vissa typer av främlingar som lever på vår bekostnad, terroriserar oss som är deras värdar genom all kriminalitet som stöld, rån, mord och de tills nyligen okända gruppvåldtäkterna. Det vore väl konstigt om man inte skulle reagera negativt på de nämnda brotten. I grunden är vi nordbor väldigt vänligt inställda till främlingar, men sedan urminnes tider har vi varit försiktiga innan vi låter främlingar komma för nära inpå oss. Främmande måste först visa sina kort de har på hand, det vill säga har de vänliga eller fientliga intentioner. Samma upplevelser har jag fått hos främmande folk jag besökt eller jobbat ibland på olika ställen på vårt klot och det är en helt naturlig försiktighet. I en annan artikel har jag berättat om hur lokalbefolkningen i ett land i norra Afrika berättade hur glada de var att bli av med som de sa ”avskummen” som flyttat till Europa, för hemma bar de sig lika illa åt, de var allt från kriminella till lycksökare som inte fick till det i hemlandet. Sådant skulle jag aldrig fått veta av folk från olika platser om jag inte hade visat mina fredliga intentioner. Självklart är vänskap/kontakter med och kännedom om andra folkslag viktigt i grundsynen hos oss nationalsocialister. Skulle vi hata alla andra, som våra fiender påstår, så hade vi motarbetat vår ideologi och kärlek till allt liv.


  • Publicerad:
    2018-08-20 22:00