Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Avslöja historiens största lögn

Christian Hamilton skriver om globaliseringen Vad är globaliseringens mål och vilka ligger bakom den?

Demokratins många ansikten för att dölja en verklig diktatur

Vad är demokrati? Christian Hamilton har läst boken ”Demokrati – socialistisk eller frihetlig?”

Kapitalism och marxistisk socialism styrs mot samma mål av samma makt

Kapitalism och marxism är bara två sidor av samma mynt Christian Hamilton har läst Kerry Boltons ”Revolution from Above”.

Vikten av den folkliga självförsörjningen

Christian Hamilton skriver i en insändare om värdet av att skapa en jordbrukande folkgemenskap Genom att flytta närmare varandra kan vi uppnå självförsörjning och därmed bli starkare tillsammans.  

Moderaterna under luppen

POLITIK. Högerns historia en förvandling från konservativ nationalism till liberal globalistisk kultur marxism.

Mångfald

KRÖNIKA. Regimen och dess kollaboratörer lurar folket med sitt prat om att de månar om mångfald, menar Christian Hamilton i denna krönika.

Avsaknad av politisk korrekthet (ur dagboken skrivet 2008)

ARTIKELSERIE. Den fjärde och sista delen i Christian Hamiltons artikelserie om hans erfarenheter i olika delar av världen författades 2008 i Tunisien, där han träffade en politiskt inkorrekt tunisier som inte förstod sig på nordbornas naiva tolerans.

Biståndsarbete i SIDA:s regi (minnen från ungdomen)

ARTIKELSERIE. I del 3 av 4 minns Christian Hamilton ungdomstiden då han arbetade som biståndsarbetare åt SIDA i Afrika samt tycker till om det svenska utlandsbiståndet.

Sista klassen i livets skola (ur dagboken våren 2008)

ARTIKELSERIE. I del 2 av 4 av en artikelserie skriver Christian Hamilton om sina erfarenheter från länder i Afrika och Mellanöstern. Hur fungerar de som utgör samma befolkning som de i Rinkeby, Södertälje m.fl. orter?

Nationalist med en annorlunda livsföring? (utdrag ur dagboken 2007)

ARTIKELSERIE. I del 1 av 4 av en artikelserie reflekterar Christian Hamilton över om man kan vara nationell men ändå ”globetrotter”.

De tända ljusens budskap

KOMMENTAR. Christian Hamilton skriver om den första (och oftast enda) reaktionen som uppstår bland de indoktrinerade massorna när något hemskt har ägt rum. Så även nu senast efter terrordådet i Bryssel.

180 graders sväng hos vänstern bevisar vem som styr det lägret

KRÖNIKA. På senare år har den så kallade vänstern vid varje tillfälle kommit att bekämpa USA:s och kapitalismens fiender.

Landet förfaller, det utbryter kaos men svenska folket reagerar inte

KRÖNIKA. Christian Hamilton reflekterar i den här krönikan över situationen i Sverige, vår historia och vår framtid.

SAAB 105 – SK60 – Flygvapnets mest seglivade plan

I år är det 50 år sedan ”Hundrafemman” flögs för första gången. Christian Hamilton skriver om det svenska flygvapnets stora trotjänare.

Västlig media propagerar för interventionskrig i Syrien

KOMMENTAR. Christian Hamilton kommenterar här nyheten om att USA nu anser att Syrien ”överträtt den röda linjen” och därför kommer att börja beväpna de syriska rebellerna.

Historien om SAAB

I flera kommande artiklar på Nordfront kommer svensk flyghistoria och till ämnet kopplade innovationer att avhandlas. Christian Hamilton, själv tidigare pilot och flygkapten, berättar här historien om SAAB.

En förlorad generation, del 2

Christian Hamilton ger sig åter i kast med den förlorade generationen. Hur tar samhällets nya ”ledarskap” sig uttryck? Och vilka utgör räddningen?

En förlorad generation, del 1

KRÖNIKA Christian Hamilton skriver om hur en onaturlig och s.k. fri uppfostran lett till skapandet av en förlorad generation.

Hur hängiven är du?

Är du av det rätta virket eller bara en pratmakare? Christian Hamilton skriver om vikten av övertygelse och engagemang.

Kan inte ens skräplitteratur få vara just skräplitteratur?

Christian Hamilton skriver om att bli andligt bestulen och rånad.

”Är du rasist?”

Christian Hamilton skriver en krönika om hur makteliten använder absurda nyspråksbegrepp och förvrängningar av ords betydelser som ett verktyg för att hålla svenskarna på defensiven.

Några tankar om vår kultur

Christian Hamilton, medlem i Motståndsrörelsen, skriver här om svensk och nordisk kultur.

Att ta av sig skygglapparna och bli kvitt vidskeplighetens bojor

Christian Hamilton skriver om att inte mjuka upp det egna budskapet utan istället bekämpa den beröringsskräck som finns till nationalsocialismen och den nationella rörelsen.

Globalisterna vill ha ett Kina

Christian Hamilton skriver om kommunistisk och kapitalistisk världsåskådning. Är det egentligen någon skillnad på deras respektive slutmål?