EU-VALET. Klockan 14 på söndag anordnas en manifestation mot EU på Mynttorget i Stockholm. Uppdaterad.

Uppdatering 2019-05-09 13.40. Arrangörerna har nu gått ut med att Nordiska motståndsrörelsens oerhört populära talare Jimmy Thunlind kommer vara på plats. Utöver honom och två talare från partiet Populisterna är också en hemlig talare annonserad. Gällande detta skriver Stockholmare för ett Suveränt Sverige följande på sin blogg:

Ni undrar då vem den fjärde talaren är? Dessvärre får ni fortsätta undra. Det är än så länge hemligstämplat. Men vad vi kan avslöja är att även han (för det är en man) är expert på EU och vi är övertygade om att även hans tal kommer bli helt suveränt.

 

Stockholmare för ett suveränt Sverige arrangerar ett EU-valmöte på Mynttorget i Stockholm på söndag 12 maj.

Tidpunkten är 14.00.

Den 26 maj är det val till Europa-parlamentet. Redan nu kan man förtidsrösta i valet, om man vill det.

Tänker du rösta på Nordiska motståndsrörelsen, skriv partinamnet exakt rätt på en blank valsedel.

Men innan du röstar: Passa på att sluta upp vid EU-valspecialmötet på Mynttorget på söndag.

Arrangörerna är för ett Swexit – att Sverige ska lämna EU. De vill lyfta den allmänna debatten om Sveriges medlemskap i den överstatliga organisationen som tar allt mer av den makt nationalstaten Sverige tidigare hade.

Det finns numera inte ett enda parti i riksdagen som förespråkar Swexit, menar arrangörerna. Inte heller någon enda parlamentariker i Europa-parlamentet.

Tråkigt nog för oss som har läst på och som insett detta så har nu även Sverigedemokraterna övergett frågan om Swexit. Det gjorde de EFTER valet 2018, vilket man kan tycka är ganska ohederligt. Varför upplyste de inte väljarna innan valet var de står i frågan? Nåväl. Nog om SD.

En debatt om EU och Swexit behövs verkligen, anser Stockholmare för ett suveränt Sverige.

Uppgift: Talare från Motståndsrörelsen
EU-valmötet kommer att bestå av en rad talare, vilka alla är motståndare till EU. Arrangörerna anser att inga förespråkare för EU behövs eftersom de har Riksdagen och de stora massmediebolagen som propagandafora.

Talarlistan är ännu inte offentliggjord, men talare har bjudits in från flera olika politiska håll och arrangörerna har inte tagit avstånd från några politiska färger eller ideologier som vill lämna överstaten.

Vi har läst på om EU inför valet och medan vi sökt efter talare till vår EU-demo. Och ju mer man lär sig om vad EU innebär för vår del, desto mer inser man två saker; att EU inte kommer gå att reformera inifrån och att medlemskapet är en nackdel för Sverige – dvs Sverige behöver ett swexit snarast!

De talare som till slut tackat ja att medverka är alla mer eller mindre experter på EU och i regel valbara till Europa-parlamentet, skriver arrangörerna.

Vilka som kommer att tala på mötet meddelas inom kort. Enligt uppgifter till Nordfront kan man förvänta sig talare även från Nordiska motståndsrörelsen.

Alla som sluter upp på mötet ombedes att respektera de enkla reglerna: Den enda tillåtna flaggan är den svenska flaggan. Det är tillåtet att bära gul väst, men ingen annan form av partiklädsel eller partiuniformer.

Inga partisymboler eller partifanor är tillåtna.

Den som vill förbereda sig med argument inför eventuella möten med globalist- och EU-anhängare kan hitta sådana på sidan Frittnorden.nu

I övrigt: Kom som du är.

Källa:
Varmt välkomna till Mynttorget på söndag för en EU-manifestation!


  • Publicerad:
    2019-05-09 13:40