SVERIGE. En skärmdump på kommentarerna till ”Decemberöverenskommelsen” sprids nu på nätet.

Tidigare idag meddelade Stefan Löfvén att han inte tänker utlysa extra val som han tidigare lovat. Detta eftersom partierna Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna gaddat ihop sig för att hålla Sverigedemokraterna utanför och gemensamt beslutat sig för att den statsministerkandidat som stöds av störst partikoalition ska släppas fram.

Nu visar det sig att det inte enbart är Sverigedemokraternas 800 000 väljare som reagerat på att en ”sexklöver” spottat dem rakt i ansiktet. Protesterna haglar på sociala medier och det tycks också som att de som röstat på Moderaterna och andra allianspartier känner sig svikna när deras parti nu lägger sig platt inför Stefan Löfvén med anhang.

På Moderaternas Facebook haglar nu attackerna mot såväl Alliansen som de rödgröna. ”Skamligt”, ”patetiskt”, ”vidrigt” är bara några av beskrivningarna på hur politikerna agerat. Sverige beskrivs som en ”enpartistat” och ”nu officiellt en diktatur”. Flera anser att deras röst varit ”bortkastad” och lovar att aldrig igen rösta på något alliansparti. En ledamot i Moderaterna aviserar att han lämnar sina uppdrag på måndag.

På Socialdemokraternas Facebooksida har kritiska kommentarer censurerats medan kommentarerna på Moderaternas sida har förevigats med en skärmdump som nu sprids på nätet.

Se bild nedan:


  • Publicerad:
    2014-12-27 20:00