VECKANS FRÅGA. Hela 75 procent av Nordfronts läsare tror att svenskarna som helhet inte kommer agera ens efter politikernas bildande av ett enda stort svenskfientligt enfrågeparti som öppet tänker genomdriva mångkulturen till varje pris.

veckans-fråga-decemberöverenskommelsenHälften av de som svarat nej på frågan anser dessutom att svenskarna är så hjärntvättade att de inte förstår att makthavarna spottar dem rakt i ansiktet. Andra menar att folk kommer vara arga en stund men att det snart är bortglömt eller att de kommer fortsätta knyta händerna i fickan.

På andra plats i omröstningen kommer de som har svarat att all ilska gentemot ”Decemberöverenskommelsen” är början på upproret.

I kommentarsfältet skrev signaturen Kalle att ”Svensson har allt för mkt kvar att förlora” och att ”människor måste nog pressas till svårigheter innan vägvalet är ett faktum” medan Anette uttryckte det på följande sätt:

Nej det verkar inte vara många mått som är rågade, tyvärr verkar mina landsmän inte reagera förrän de sparkas ut ur sina bostäder och missar Bonde eller någon annan som söker något och fredagsmyset fryser inne. Totalt ofattbart.

Marabou Mercenary höll med dessa men framhöll också att detta är början på upproret i och med svenskfientliga systemet nu förlorat sitt grepp över folket för all tid:

Exakt.

Detta är dock början. Förtroendet för regimen har blivit skadat – permanent. Låt regimen fortgå med sina doktriner en eller två mandatperioder + följderna av de doktriner i form av brottslighet, ekonomiska problem, bostadsbrist m.m, ihop med en eventuell grundlagsändring för att inskränka på regimkritiker (lättviktare t.ex SD tungviktare t.ex NMR)

Då jävlar du.

Då smäller det.

Signaturen Gäst skrev:

Röstade ”vet inte”. Det står och väger mellan upprorsstämning och nästan upprorsstämning på många olika håll. Någon eller några gnistor till kan behövas för att det ska kunna fatta eld. Den stora osäkerheten är att merparten inte vet vad de ska utföra för uppgifter rent konkret under ett uppror.

Flera påpekade i kommentarsfältet att det inte är massan som kommer göra uppror utan en liten minoritet som får massan med sig. Eftersom den nationella rörelsen fortfarande är svag jämfört med systemet kan upproret dröja – samtidigt som upprorsstämningen kommer göra så att den nationella rörelsen växer och att upproret kan komma snabbare.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-01-05 10:15