EU-VALET På lördagen intogs Leksand av Nordiska Motståndsrörelsens EU-fientliga aktivister som höll en banderoll-aktion vid riksdagspartiernas samlingsplats och en parallell fan-aktion invid Medeltidsveckans område.

Valdagen närmar sig med stormsteg och förtidsröstningen har dragit igång. Vi talar här naturligtvis om valet till globalist-organisationen EU:s parlament. Medan riksdagspartierna nu kampanjar för fortsatt och utökat eget tillträde till köttgrytorna, försöker man slå blå dunster i väljarnas ögon om höga bakomliggande ideal till sitt agerande.

Men det finns i landet också ett genuint folkligt motstånd mot den här sortens skådespel – av krafter som kräver att denna överstatliga ”union” kastas ut ur Sverige – och ja – även bort från hela Norden.

Valmöten och Medeltidsvecka samlade många

Genom att fördela deltagande aktivister mellan dagens två välfrekventerade aktiviteter i staden Leksand, lyckades Nordiska motståndsrörelsen på lördagen uppnå maximal exponering för sina EU-relaterade budskap. Medan den politiskt intresserade lördagsflanören fick ta del av dem i stadens tillfälliga EU-vals-område, så fick den mer historiskt intresserade dem sig till livs invid området vikt för den pågående Medeltidsveckan.

Motståndsrörelsens aktivister och fana i Leksand på lördagen, på väg mot Medeltidsveckans område.

Staden visade aktivisterna sitt allra bästa ansikte med sommarsol, sommarvärme och horder av övervägande positivt inställda svenska (!) flanörer. Rasfrämlingar tycktes nämligen lysa med sin frånvaro. Som alltid fanns där meningsmotståndare, men inga som försökte störa aktiviteterna eller som sökte konfrontation. En del av dem diskuterade till och med med (någon av) aktivisterna.

Naturligtvis fanns där också meningsmotståndare - på bilden i form av en falskskyltad gränslös center-entusiast.

Nordfronts reporter hörde många besökare ge uttryck för en EU-syn identisk med eller nära den som Motståndsrörelsen omfattar och kunde konstatera att flygbladsutdelarna vid båda ställena stundtals fick svettas hårt med simultan distribution och diskussion – och blev inte så lite imponerad av det faktum att det efter två heta fler-timmarsaktiviteter ännu fanns flygblad och aktivist-ork kvar till lappning av bilar på Leksands centralt belägna parkeringsplatser.