ANTIVIT POLITIK Centerpartiets valberedning föreslår nu att den anti-vite turken Muharrem Demirok ska bli ny partiledare för Centerpartiet.

Annie Lööf gjorde sig känd för sin ultraglobalism, dyrkan av rovkapitalisten George Soros och attacker på vita män. Nu när Lööf lämnar partiledarposten efter det misslyckade valet meddelar Centerpartiet att partiet tänker fortsätta driva en anti-vit linje. Detta via valberedningen som nu föreslår den öppet anti-vite turken Muharrem Demirok som ny partiledare.

Muharrem Demirok har liksom Lööf använt sig av Twitter till att sprida rasistiska uttalanden mot vita män, särskilt äldre, vilket Nordfront rapporterat om. 2021, när han var kommunalråd i Linköpings kommun och satt med i Centerpartiets styrelse, gick han ut på Twitter och berättade att han är ”jävla trött på vita män”, särskilt äldre sådana som inte har vett nog att hålla tyst.

Vet ni vad jag är riktigt j.vla trött på? Äldre, privilegierade och, dare I say it, vita män. De slänger ur sig påståenden, gissningar och rena osanningar som de hävdar är fakta, sen blir de kränkta när man ifrågasätter eller rentav motbevisar deras ”perfekta” tes.

Av någon anledning anser de sig ha rätten att slänga ur sig vadsomhelst utan mothugg. De förväntar sig bara klapp i ryggen för att ”de säger som det är”. Blir de motsagda så är huden så tunn på dem att de nästan omedelbart blir kränkta.

I en numera raderad tråd där han besvarar sitt eget inlägg, utvecklar Demirok ytterligare sin syn på de förhatliga äldre vita männen:

Får de inte precis som de vill så kör de med ”du svarar inte på min fråga” eller ”du lyssnar inte”. När de verkligen är inträngda i ett hörn så kör de oftast med ”du kanske skulle pröva att vara lite ödmjuk”. Vet ni vad, jag är trött på att vara ödmjuk.

Jag orkar inte låta dessa män domdera och agera som att de vore universums mitt. Jag orkar inte vara ödmjuk mot dom längre. Numera säger jag precis vad jag tycker till dom, oaktat att de då slänger ”å du ska vara förtroendevald” i mitt ansikte.

En annan sak jag noterat om dessa män är att de är värsta sortens golare. Så fort de blivit motsagda så springer de iväg och golar till andra. Men kom ihåg, golare har inga polare.

Utöver detta har Demirok två misshandelsdomar bakom sig där han skallat unga människor. Detta skedde mot en kille på en gymnasieskola 1995 och sedan fyra år senare mot en annan ung man på en studentfest. Misshandelsdomarna har tagits upp av mainstream-medierna som en försvårande omständighet för Demirok. Däremot har man valt att inte belysa Demiroks rasistattack mot vita, äldre män från 2021.