HORST WESSEL. I samarbete med Nils-Eric Hennix publicerar Nordfront nu hans bok ”Horst Wessel – Tredje rikets hjälte och martyr” som en följetong.

cover org bookBoken om den stupade SA-ledaren och martyren i Berlin kommer publiceras varje söndag i tio veckor framåt med start ikväll.

Boken går att beställa från Arjuna förlag eller Nordfront förlag för en överkomlig summa.

Relaterad läsning: Horst Wessel lever än!

Om författaren:

Hennix började arbeta redan som 13-åring och har varit skogsarbetare, gruvarbetare, sjöman, fabriksarbetare, dekoratör, avd.-chef vid varuhus, redaktör, utbildningsledare vid landsting, förlagschef, informationschef för Malmö Stad och är nu pensionär. Hennix inledde sin politiska verksamhet hos Moderata samlingspartiet i Borlänge under 1980-talet men kom att lämna dem på grund av deras liberala invandrarpolitik. Efter att ha varit partiledare för Nationaldemokraterna med mera är Hennix sedan 2012 medlem i Svenskarnas parti. Han medverkar som skribent och talare i flera nationella organisationer och media.

Han har publicerat sju böcker i ämnena historia, estetik och politisk filosofi. Boken Horst Wessel – Tredje Rikets hjälte och martyr har Hennix skrivit som en inspirationsbok för dagens nationalister.


  • Publicerad:
    2013-08-11 16:25