RADIO. Nordic Frontier hyllade aktionen i Stockholm och riktade skarp kritik mot dem som fortfarande försvarar Donald Trump.

Listen to ”Nordic Frontier” on Spreaker.

I söndags begav sig Nordiska motståndsrörelsen till den amerikanska ambassaden i centrala stockholm för att protestera mot de senaste bombningarna i Syrien, som genomfördes av Trump-regimen i samarbete med England och Frankrike.

Nästeschefen Anders Rydberg höll ett brandtal där han sade att de enda som tjänar något på en sådan attack är den globala sionistiska eliten, inte det amerikanska folket eller befolkningen i Syrien. Efter talet lät Nordiska motståndsrörelsen krigsförbrytarna smaka på sin egen medicin – genom att bomba USA!

LÄS MER: Näste 1 bombar USA

Ämnet diskuterades i det senaste avsnittet av Nordiska motståndsrörelsens engelskspråkiga podcast Nordic Frontier.

— Jag blev så jäkla stolt över vår rörelse när det här hände. Det var en perfekt utförd politisk manifestation, kommenterade Michael Hovila i programmet.

— Och det framhäver verkligen skillnaden mellan oss, riktiga nationalsocialister, och dessa hanrejar inom Alt Right”, tillade han.

I programmet riktades några hårda ord om Alt Right där kritikens huvudfokus var att de kontinuerligt rationaliserar Donald Trumps misstag.

— Amerikanerna måste sluta slåss inbördes och bli en motståndsrörelse, sade Michael Hovila.

Andreas Holmvall höll med.

— Det fanns mycket berättigad energi i valkampanjen och den borde ha använts till att bygga något riktigt, inte bli en slags fan boy-klubb för Trump. Han är för djupt insyltad med judarna.


  • Publicerad:
    2018-04-18 14:51