VALÅR Nordiska motståndsrörelsen har bedrivit ett intensivt valkampsarbete i framförallt Ludvika, Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga. Nu behöver man donationer för att kunna kampanja ännu mer intensivt.

Nordiska motståndsrörelsen ställer som enda nationalsocialistiska parti upp i val till riksdagen samt kommunerna Ludvika, Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga. Sedan 1 maj har man bedrivit intensivt valkampsarbete, framförallt kopplat till de orter där man ställer upp lokalt.

Men nu skriver organisationen på sin hemsida att man använt upp sparade medel. Med tanke på att politiskt oliktänkande i Sverige inte tillåts ha bankkonton och andra typer av systemtrakasserier är det svårt för en organisation som Nordiska motståndsrörelsen att bedriva valkampanj på samma villkor som andra partier. Därför har en av Motståndsrörelsens kandidater skapat ett bankkonto som uteslutande ska användas av partiet dit man kan donera.

”Varenda krona vi får in gör skillnad och skulle det bli pengar över öronmärks dessa självklart åt det viktiga kamparbete som kommer fortlöpa också efter valdagen när alla andra partier somnar in i väntan på nästa val”, skriver Motståndsrörelsen.

Man kan därför donera till Motståndsrörelsens valkamp via Swish på numret 0704474352. Det går också bra att skänka kontanter genom att posta till Motståndsrörelsen, Box 52, 772 22 Grängesberg. För kontantdonationer över 1 000 kronor uppmanas man dock att ta kontakt med en representant för organisationen lokalt.

Motståndsrörelsen uppmanar alla som vill donera via Swish att göra detta så snart som möjligt, då det finns stor risk att kontot stängs ned av banken.

Läs mer om Nordiska motståndsrörelsens valkamp på Motståndsrörelsen.se.