INSÄNDARE Till dig som bor i Ludvika och som står och funderar på om ni ska rösta på Sverigedemokraterna (SD) eller Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Ludvika, kommer här ett meddelande till er.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront-redaktionen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Du kanske tänker att det är en bortkastad röst att rösta på Nordiska motståndsrörelsen till kommunfullmäktige, då ni redan har Sverigedemokraterna, även om ni egentligen sympatiserar mer med Nordiska motståndsrörelsen, som till skillnad från Sverigedemokraterna vill stoppa den utomeuropeiska invandringen och påbörja en storskalig massåtervandring.

Då är det dags att tänka om, för det finns en realistisk chans att Nordiska motståndsrörelsen faktiskt kommer in i Ludvika.

Låt oss ta en titt på statistiken från kommunvalen i Ludvika, 2014 och 2018 och låt oss jämföra hur det har gått för riksdagspartiet Kristdemokraterna i jämförelse med Nordiska motståndsrörelsen.

2014 fick Kristdemokraterna 218 röster och 1,29 % av rösterna, men inget mandat.

2018 fick Nordiska motståndsrörelsen 219 röster och 1,27 % av rösterna, men inget mandat.

Intressant att se att Motståndsrörelsen 2018 fick fler röster än KD 2014 och nästan samma procent som de fick fyra år tidigare. 2018 fick KD 400 röster och 2,61 %, och 1 mandat.

Alltså fick KD först sitt mandat det andra valet, så varför skulle inte Motståndsrörelsen på samma sätt kunna dubbla sina röster som KD gjorde, detta andra valet för Motståndsrörelsen och få sitt första mandat?

Nu är det så klart aldrig en bortkastad röst att rösta på det parti vars åsikter står en närmast alldeles oavsett chanser, men jag vill här poängtera att det alltså ser ut att finnas en realistisk chans att Motståndsrörelsen kan få ett mandat i kommunen om man jämför med KD.

Därför är det väldigt viktigt att alla Sverigevänner, invandringskritiker och nationalister som bor i Ludvika kommun röstar på Nordiska motståndsrörelsen till kommunvalet. Rösta på Sverigedemokraterna eller Alternativ för Sverige till riksdagen och regionvalet om ni måste, men rösta på Nordiska motståndsrörelsen till kommunfullmäktige!

Har du redan förtidsröstat i kommunvalet på något annat parti och ångrar dig nu? Ingen fara, ta med dig legitimation och gå tillbaka till förtidsröstningslokalen så kan du rösta om. Eller så kan du gå till din röstlokal på valdagen den 11 september och rösta om.

De som i Ludvika 2014 röstade på Kristdemokraterna tyckte nog det inte var en bortkastad röst får man anta, även fast de i valet 2014 inte fick något mandat, men eftersom folk valde att fortsätta rösta på dem i valet efter, så fick de ett mandat. Alltså var det ingen bortkastad röst 2014 (eller 2018) för KD, och på samma vis var det ingen bortkastad röst på Nordiska motståndsrörelsen 2018 och är det heller inte i valet 2022.

Till och med Kommunistiska partiet med endast 363 röster och 2,10 % tog ett mandat i kommunvalet i Ludvika 2018. Nordiska motståndsrörelsen låg samtidigt inte långt efter. Nu fyra år senare har Nordiska motståndsrörelsen helt klart en realistisk chans att även de få sitt första mandat i kommunen.

Det mest intressanta och spännande valet att följa i år blir utan tvekan lokalvalet i Ludvika. Till riksdagen kommer tyvärr varken Nordiska motståndsrörelsen eller Alternativ för Sverige in, men om Nordiska motståndsrörelsen så bara får ett mandat i Ludvika, vore det en enorm framgång!

Ett parti som Nordiska motståndsrörelsen med dess rakryggade nationalistiska budskap om att återskapa ett svenskt Sverige, har vi inte haft representerade i någon beslutande församling på över 80 år!

Om folket väljer in Nordiska motståndsrörelsen i Ludvika, kommer det få uppmärksamhet i hela Sverige och stora delar av världen. Globalisterna kommer få panik, samtidigt som det blir en stor seger för svensk nationalism som kommer skapa stor debatt och uppmärksamhet.

Ludvikabor, ni dalafolk som en gång gick i täten för Gustav Vasas befrielsekrig mot främmande makt, ni kan nu åter gå i täten för svenskarnas befrielse och återigen skriva historia: Rösta på Nordiska motståndsrörelsen till Ludvika kommunfullmäktige och inled svenskarnas nutida uppror mot den svenskfientliga regimen!

— Henrik Eriksson