UTRIKES. De nordkoreanska myndigheterna har börjat bekämpa den allt mer sexuella lössläpptheten bland ungdomarna. Orsakerna till lössläpptheten beror på influenser från dekadenta kapitalistiska länder såsom porr och en större tillgång till elektronisk kommunikation.

New York Post rapporterar att utveckling började med att en inspektion visade att vissa ungdomar i ett distrikt valde att umgås med brottslingar och prostituerat sig. Detta beteende har stämplats som ett förrädiskt beteende som underminerar samhället och hjälper Nordkoreas fiender. Partiet har därför klargjort att man tänker straffa lärare, rektorer och föräldrar om de inte förmår att korrigera ungdomarnas beteende. Partiet upplyser invånarna att de kommer att övervaka ungdomarnas elektroniska kommunikation hårt.

I Västerlandet har den katolska professorn E. Michael Jones försökt upplysa att pornografi skall ses som ett psykologiskt vapen som används av framförallt människor inom den judiska gruppen. Jones som är troende katolik tror inte på raser eller nationalsocialism. Han förespråkar istället att judar skall integreras in i den kristna gemenskapen.


  • Publicerad:
    2020-05-31 19:35