JUDISK MAKT. Eric Striker på National Justice berättar att judiska porrproducenter rekryterar kvinnor som har svårt att försörja sig i coronakrisens spår. Den feministiska myten om ”sexarbete” som ”kvinnofrigörelse” handlar mer om kvinnors fattigdom än om att de gör ett aktivt val att ägna sig åt porr.

”Tuff, snygg och macho” hallick: Juden Evan Seinfeld. Foto: National Justice.

Medan tusentals människor söker sig till matköerna mitt under pågående ekonomiska härdsmälta, rekryterar judiska hallickar aggressivt arbetslösa kvinnor att jobba som ”webcamflickor” på deras porrwebbsidor.

Den moderna vänstern, som omfamnar kulturell liberalism, propagerar för ”sexarbete” som ett chic och nytänkande sätt att bekämpa ”fascism”.

En del kvinnor väljer detta yrke, men IsMyGirl.com:s chef, juden Evan Seinfeld, berättar i en kamratlig intervju för Vice News att han valt att exploatera kvinnor som är ekonomiskt desperata och måste kunna betala sina räkningar, snarare än att dessa kvinnor väljer detta yrkesliv.

Att ha kvinnor på arbetsmarknaden säljs ofta in som en lyckad bedrift för en feministisk och ”kvinnofrigörande” politik, men i själva verket är de flesta unga kvinnor inte framgångsrika politiker och läkare, utan lågavlönade slit-och-slänganställda som sitter fast i en urban öken utan några rättigheter, utan make, utan något skyddsnät och utan framtid.

Efter att Seinfeld hörde att McDonaldsrestauranger i Storbritannien och på Irland skulle permittera sina anställda utan sjukpenning, deklarerade han att han bara skulle ta 10 procent av de pengar som sparkade arbetare skulle tjäna in om de arbetade med porr åt honom, istället för hans vanliga andel om 20 procent.

Hans plan verkar fungera. I en separat rapport från förra veckan hävdar Seinfeld att hans stall med ”modeller” har ökat med 300 procent under de senaste två och en halv veckorna. Detta sätter han i samband med att nyansökningar för arbetslöshetsersättningar har nått rekordnivåer under samma period.

Även konsumenterna utnyttjas – men värst är det för kvinnorna och barnen
Medan konkurrerande porrföretag inte har gått lika långt som Seinfeld, har det judiska bolaget PornHub (styrt av David Marmorstein Tassillo och Feras Antoon) och StripChat (drivet av juden Dmitry D. Kravtzov, också känd som ”Breeze”) försökt profitera på de moderna liberala medborgarnas ensamhet under coronakarantänen för att få dem att titta på porr.

PornHub erbjuder tillfälliga gratis ”premiumabonnemang” och har drastiskt ökat sin kundbas, medan StripChat redovisar en 25-procentig ökning av sin nättrafik.

Medan stora delar av internet är hårt styrt av olika betaltjänster som kontrollerar politiska åsikter, fortsätter porrsajterna att vara rena vilda västern. Till skillnad från webbplatser som säljer alkohol eller tobak online, har webbplatser som erbjuder ”vuxenunderhållning” inte något relevant sätt för att verifiera användarnas ålder.

Den genomsnittliga åldern för att börja titta på porr beräknas idag ligga mellan åtta och elva års ålder. PornHub har ett otaligt och ökat antal videos med barn som blir ofredade och våldtagna.

I samhällen som styrs av en liberal-judisk plutokrati, finns en stark korrelation mellan pornografins utbredning och minskningen av politisk frihet, vilket akademiker som Dr. E. Michael Jones har funnit. Men rekryteringen av kvinnor – som kämpar för att överleva – till en undre värld styrd av alla dessa Seinfelds och Marmorsteins går till och med långt bortom det.

Denna artikel publicerades ursprungligen på National Justice.


  • Publicerad:
    2020-04-17 22:40