JUDISK MAKT. Eric Striker på National Justice visar hur judiska finansiärer ser till att stärka den antivita agendan i USA:s rättsväsende.

Förra månaden frikändes Michael White för ”frivilligt dråp” efter knivhuggningen av Sean Schellenger.

White, som är en svart man, gick fram och konfronterade den 37-årige vite mannen medan denne grälade med en annan bilist om en trafikhändelse på Rittenhouse Square i Philadelphia.

Vittnen sade att White och Schellenger båda gjorde sig redo för knytnävsslagsmål när White slet upp en 30 centimeter lång kniv och stack den i ryggen på den obeväpnade mannen. Schellenger dog.

Händelsen spelades in på videoband som polisen använde som bevis för att åtala White för mord.

När de båda männens respektive rastillhörighet blev allmänt kända startade dock antivita aktivister en kampanj på sociala medier som redan innan fakta i målet hade tillkännagivits, hävdade att White hade använt sitt vapen i självförsvar. Till saken hör att Pennsylvania inte är en delstat med ”stand your ground”-lagstiftning.

Mördaren Michael White frikändes. Skärmbild från video.

Distriktsåklagaren, en judisk jurist som heter Larry Krasner, sänkte sedan flera gånger åtalsgraden tills han hamnade på åtalsgraden ”frivilligt dråp”, vilket var att servera Whites förutsägbara försvar på ett silverfat.

Ingen ifrågasatte att White hade dödat Schellenger med en olaglig kniv, men hävdade istället att det döda vittnet var ”rasist”, så han förtjänade att dö. Inget av de många vittnen som befann sig på platsen bekräftade någonsin att Schellenger hade skymfat White på ett rasistiskt sätt.

Försvaret la upp sin strategi så att svarta jurymedlemmar skulle fälla avgörandet. När åklagaren inte kunde bevisa att White hade för avsikt att döda Schellenger, frikändes White.

Larry Krasner anklagas för att ha saboterat sitt åtal.

George Sorosåklagaren
Krasner som en gång skämtade om att han var för extrem för att någonsin bli vald till chefsåklagare även i en djupblå stad [dominerad av Demokratiska partiet/ö.a.] vann valet till posten som distriktsåklagare i Philadelphia 2017 efter att med stora summor pengar finansierat en mycket större kampanj än alla hans konkurrenter.

Larry Krasner. Foto: Michael Candelori (CC BY-SA 3.0)

Krasner spenderade nästan två miljoner dollar på denna lilla tävling. Han kampanjade mot vita privilegier och ”institutionell rasism” med en plan att legalisera en lång rad livskvalitetsöverträdelser som att tömma tarmen på gatan, snatterier och att missbruka droger på offentliga platser, liksom att minska antalet fångar i fängelser som han hävdar sitter där till stor del på grund av hat och trångsynthet.

På egen hand skulle Krasner bara ha lagt några få hundra tusen dollar på sitt långskott till kampanj, stödd av Black Lives Matter-aktivisten Shaun King. Det vill säga, tills George Soros gav honom en check på 1,7 miljoner dollar i vad som var ett häpnadsväckande plutokratiskt ingripande i valet.

Stora multikulturella städer är kända för att ha extremt lågt valdeltagande vid lokalval, och detta drog Krasner nytta av. Med  59 363 röster i Demokraternas primärval (det enda val som spelar någon roll i Philadelphia) blev han ”högsta polischefen” i en stad med 1,6 miljoner invånare.

Under hans första vecka i tjänst sparkade Krasner 31 åklagare på hans avdelning som han ansåg var för opolitiska.

Andra reformer genomfördes, som att straffa brottslingar med minsta möjliga påföljder så långt lagen tillät, undvikande av att ordna skyddtillsyn för brottslingar, avkriminalisering av prostitution och de flesta droger, och till och med att skicka kriminella som gjort sig skyldiga till väpnade brott till Philadelphias ARD-program. [Accelerated Rehabilitation Diversion, Påskyndad Rehabiliteringsomledning: Förstagångsbrottslingar, även där skjutvapen har varit inblandade, kan med detta program slippa fängelse. Brottslingen sätts under övervakning under vanligen ett års tid, betalar rättegångskostnader och kanske får göra viss samhällstjänst. Om brottslingen sköter dessa uppgifter och inte begår brott under tiden, stryks åtalet och brottet hamnar inte ens i brottsregistret. Man kan till och med få gripandet raderat från alla handlingar /ö.a.]

Soros lägger många miljoner dollar varje år på att lobba för att man ska ta ifrån laglydiga vita människor deras vapen, men när svarta brottslingar grips med skjutvapen ser Soros gunstlingar till att brottslingarna sätts i skolbänk.

Judiska medier som är allierade med Soros och Krasner har hyllat dessa förändringar. De hävdar att kritiker och brottsoffergrupper bara är rasister som ignorerar att brottsligheten minskar.

Det som fattas i deras falska data är ett enkelt faktum: Polisen bryr sig inte om att registrera brotten på grund av att Krasners myndighet inte kommer att åtala dem.

Men de kan inte ljuga om antalet lik. Under Krasners första år i tjänst ökade morden med tolv procent under ett av de dödligaste åren sedan mätningar infördes, i en stad som redan har hög mordstatistik.

År 2019 fortsätter mordfrekvensen att öka. Detta år håller på att bli det dödligaste året i Philadelphia på mer än ett årtionde.

Medan svarta har fått frikort att mörda vita människor, får de inget skydd mot andra svarta i Soros anarkotyranniska dystopi.

Bara under den senaste månaden har ett stort antal barn skjutits ihjäl, eller blivit allvarligt skadade, allihop svarta och de flesta under tio års ålder. Krasner och hans juridiska arbetsgrupp har ägnat sig åt att undvika dödsstraff för en man som är dömd för att på kul ha mördat ett spädbarn efter att ha mördat dess föräldrar, utan att ge någon juridisk motivering eller att framlägga några bevis till stöd för det, annat än att de inte vill straffa honom.

Allt detta är förutsägbart när man tittar på distriktsåklagarens filosofi beträffade åtal av svarta gängmedlemmar. En förmånstagare av Krasners reformer, Ma’alik Jackson-Wallace, arresterades två gånger på kort tid för att olagligen ha burit ett dolt skjutvapen, men har ändå fått villkorlig dom under ARD-systemet, och sedan blivit släppt utan att borgen betalats på grund av att man avvecklar systemet med borgenförlägganden. Vid Jackson-Wallaces tredje gripande några månader senare, hade han skjutit ihjäl en man klockan 10:30 på förmiddagen.

Ett virus som sprider sig över landet
Soros pengar har korrumperat rättsväsendet även i andra städer, och fler ska det bli. Hans agenda är att placera främst judar och icke-vita kvinnor som visat sig agera med antivit fientlighet på maktpositioner där det beslutas vilka – och vilka som inte – ska sättas i fängelse.

Chicagos distriktsåklagare Kim Foxx, berömd för att ha lagt ner alla åtalspunkter mot Jussie Smollett [den svarte bögen och skådespelaren som iscensatte och finansierade en misshandel av sig själv, påstått utförd av vita Trump-anhängare /ö.a.] i en aktion som chockade alla, fick 408 000 dollar av Soros PAC [ung: Politisk åtgärdskommitté, lobbygrupp /ö.a.] för sin kampanj. Återvalet av Foxx får stark finansiering av judar: Fred Eyechaner ger henne 811 000 dollar, Michael Sacks slänger in 212 250 dollar och Michael Rubin bidrar med 105 800 dollar — de verkar gilla det hon gör.

I Orlando strödde Soros 1,4 miljoner dollar för att få Aramis Ayala vald som åklagare i en lågbudgetkampanj. Aylas enda intresse var att avkriminalisera brott mot livskvalitetsbestämmelser, se till att svarta och vita har samma brottsstatistik och protestera mot Floridas dödsstraff, vilket inte är en åklagares uppgift. Efter att ha kritiserats hårt av Floridas högsta domstol, kommer Ayala inte att försöka bli återvald.

I november i år spenderade Soros miljontals dollar på att säkra segern för fyra olika åklagare som tjänar hans nyliberala agenda. Ingen av deras motståndare, inklusive dem som redan innehar tjänster, hade någon möjlighet att konkurrera mot dessa pengar. Dessa kandidater är så extrema att deras demokratiska kollegor som förlorade i primärvalen istället stöder republikanska kandidater. I ett fall tog Steve Descano efter primärvalen över posten från Ray Morrogh genom att använda de 400 000 dollar som Soros hade gett honom. Morrogh som bara hade 250 000 dollar för sin kampanj (där ingen donation översteg 10 000 dollar) bönfaller nu väljare att välja republikanernas kandidat Jonathan Fahey på grund av den brottsvåg som kommer om de inte väljer honom.

Till och med i små städer som våldskloaken Rochester spenderar Soros stora pengar. Domstolarna i Monroe County är redan väldigt mjuka i straffen de delar ut, fast de har en republikansk åklagare. År 2016 mördade en svart man tre barn i en masskjutning på en barnklubb men slapp åtal efter att någon hade anklagat en av åklagarna för att vara rasist. Brottslingen Jalen Everett har till och med en raplåt där han i texten skryter om det.

Soros trodde att han hade hittat ett djupt hål i Rochester. En överfet svart kvinna utan erfarenhet fick 800 000 dollar av Soros för att slå den sittande republikanska åklagaren Sandra Doorley. Doorely var förståndig nog att inte ta sin löjliga konkurrent på allvar och såg till att hela kampanjen kom att handla om Soros smutsiga pengar. Detta hjälpte för att samla tillräckligt många vita röster för att vinna en tredje ämbetsperiod.

Soros är naturligtvis inte den enda juden som försöker vända vita brottsoffer till att framstå som skyldiga rasister och fördriva normala människor ut ur städerna genom att se till att brottsligheten skjuter i höjden. Det finns andra typer som arbetar för denna agenda, som Dustin Moskovitz vilken finansierade Shaun Kings lobbygrupp Verklig Rättvisa (”Real Justice PAC”), som specialiserar sig på att köpa valkampanjer i Texas.

President Donald Trump är själv medskyldig till det nya system som byter ut våldsamma kriminella i fängelserna mot politiska dissidenter. Presidenten gick till val på att skapa lag och ordning, men istället skrev han under First Step-lagen skriven av hans svärson, [juden] Jared Kushner. Detta är en av presidentens fåtaliga juridiska prestationer, men han vägrar att använda det i sin återvalskampanj. [First Step Act är en federal lag som av den judiska tidningen The New York Times kallats ”den mest betydelsefulla förändringen av rättssystemet på en generation”. Förändringarna innebär bland annat att man kan bli släppt ur fängelset mycket tidigare än vad man är dömd till, genom att man mer generöst räknar gott uppförande som en grund för tidigare frigivning. Man får också åtnjuta diverse rehabiliteringsinsatser efter den förkortade fängelsevistelsen. Sedan Trump skrev under lagen den 21 december 2018 och fram till slutet av sommaren i år beräknas cirka 4 000 brottslingar ha släppts ut genom de nya reglerna /ö.a.]

Ett stort antal förmögna och mäktiga personer samverkar för att skapa ett system där en svart man kan mörda en vit person, hävda att den vita personen sa ”N-ordet” och komma undan ostraffad. Denna taktik sipprar redan in i olika delar av samhället. Fotbollspelaren Myles Garrett försökte nyligen överklaga sin avstängning efter att ha misshandlat kvartsbacken Mason Rudolph genom att slå honom i huvudet med sin hjälm, med att hävda att Rudolph är rasist.

Afrikaniseringen av större industrizoner (utom på platser där judar bor och äger egendom, som New York) är vad Wall Street vill ha, och i Amerika får de vad de vill.

Detta är den saknade pusselbiten i Colin Flahertys pussel över svart brottslighet.

[Colin Flaherty har skrivit böckerna Don’t Make the Black Kids Angry: The hoax of black victimization and those who enable it och White Girl Bleed a Lot: The Return of Racial Violence to America and How the Media Ignore it. Båda böcker handlar om svart gängvåld, svartas våld mot vita och hur tjänstemän, politiker, journalister och aktivister förnekar sådan svart brottslighet, ursäktar den, har överseende med den och uppmuntrar den /ö.a.]

Artikeln publicerades ursprungligen 2019-11-27 på National Justice. Översatt och återpublicerad med tillstånd.

”/ö.a.” betyder översättarens anmärkning.

Källor:
The New Sheriff in Town
Poliskällor: Jussie Smollett iscensatte misshandeln
First Step to Second Chances


  • Publicerad:
    2019-12-09 09:00