HOMOSEXUALITET En tidigare regional ledare i en HBTQP-organisation åtalas för att ha amputerat kroppsdelar, kastrerat män samt för att ha förvarat de borttagna kroppsdelarna i sitt hem. Han blev i fjol gripen då han direktsände kastreringar på internet.

En 45-årig före detta regional ledare i Landsföreningen för lesbisk och homofil frigjøring (LLH) befann sig i rätten i London i onsdags. Mannen är tillsammans med åtta andra män åtalad för att ha kastrerat män och utfört ”extrema kroppsmodifikationer” i sitt hem, skriver norska TV2.

Enligt TV2 har den tidigare LLH-ledaren, som lett homolobbyorganisationen, vilken 2016 bytte namn till Fri, varit en ledarfigur bland de åtalade och ska även ha filmat ingreppen och sålt filmerna på sin hemsida, vilket han ska ha tjänat flera miljoner kronor på.

Homoledaren blev enligt Subjekt gripen i London förra året efter att ha direktsänt en kastrering på internet. Då mannen blev gripen uttalade han till The Independent att han hade kastrerat sig själv och 58 andra män. Han ska också ha förvarat de amputerade kroppsdelarna hemma både i frysen och i alkohol.

Mannen ska ha verkat inom en kroppsmodifikations-subkultur som kallas ”Nullo”. En ”nullo” är en man som har avlägsnat sin penis och sina testiklar. Han kan även ha tagit bort sina bröstvårtor. Enstaka kvinnor ska också ha utfört liknande procedurer på sig själva enligt Wikipedia. Den åtalade anlände till rätten i rullstol, eftersom flera av dem han åtalats tillsammans med ska ha amputerat ett av hans ben.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.