SALTSJÖ-BOO. Det har tidigare rapporterats om stark oro och arga protester från boende i Saltsjö-Boo som hellre bor grannar med Hells Angels än så kallade ensamkommande flyktingbarn. Nu ger sig invånarna själva in i striden om att köpa den villa som idag används av Hells Angels, men som Nacka kommun vill lägga beslag på för att göra om till asylboende.

Nordfront har tidigare rapporterat om att invånare i Saltsjö-Boo känner stark oro inför Nacka kommuns planer på köpa den villa som idag används av Hells Angels och fylla denna med så kallade ensamkommande flyktingbarn. Flera grannar har i arga mejl till kommunen uttryckt att de hellre bor grannar med Hells Angels.

De oroliga och uppretade invånarna i Saltsjö-Boo har nu anlitat en köpmäklare för att själva ge sig in i striden om att köpa den omtalade villan, för att slippa bo grannar med ett asylboende.

”Detta område som vi har kunnat anse som tryggt i alla år kommer då att bli fullständigt otryggt. Rent av farligt”, skrev en man som bor i området. Han fortsatte sitt upprörda mejl med att han inte kommer våga låta sin fru vara ute själv, om kommunen gör allvar av sina planer.

Tor-Ingemar Ehn, ansvarig mäklare för försäljningen av huset, berättar att han fått många samtal angående försäljningsprocessen av den omtalade villan i Saltsjö-Boo, vilket han anser vara väldigt ovanligt. Han vill dock inte kommentera affären närmare.

Källa:
Grannarna vill köpa HA-huset


  • Publicerad:
    2016-05-15 22:05