RASBLANDNINGEN. Den ökände mördaren och våldtäktsmannen, rasfrämlingen Mats Ludvigsson, åtalas nu för den brutala våldtäkten som skedde i våras i ett parkeringsgarage i Växjö.

Lördagen den den 28 april ungefär vid 23-tiden våldtogs en 50-årig kvinna i Tegnergallerians parkeringsgarage i centrala Växjö. Nordfront skrev tidigare om fallet när en ökänd mördare och våldtäktsman, den adopterade rasfrämlingen Mats Ludvigsson (19750915-9351), häktades misstänkt för att ha begått våldtäkten. I den tidigare texten kan man läsa om flera av de mycket brutala brott han har dömts för.

Idag kom åtalet och även denna gång verkar våldtäkten ha varit väldigt brutal.

Mats Ludvigsson har genom misshandel och hot om brottslig gärning tvingat NN 2 till samlag genom att utdela sparkar och slag mot hennes kropp, dra i hennes hår, dunka hennes huvud mot golvet samt uttala hotelser med innebörden att han skulle döda henne.

Det hände den 28 april 2018 i parkeringshuset på Biblioteksgatan, Växjö, Växjö kommun.

Mats Ludvigsson begick gärningen med uppsåt.

De avslutande orden från den tidigare texten tål att upprepas. Att en så brutal och våldsam person som Ludvigsson över huvud taget släpps ut bland allmänheten är en stor skandal. Och nu har han alltså våldtagit ännu en kvinna, i ett parkeringsgarage i Växjö. En brottsling som Ludvigsson borde sitta inlåst på livstid eller allra bäst vore om han avrättades. Vilket existensberättigande har en sådan som han egentligen, en som bara orsakar lidande och kostnader för samhället?

Källa:
Växjö TR B1972-18 Aktbil 58


  • Publicerad:
    2018-08-09 15:00