MÅNGKULTUREN. Somaliern Mohamed Hersi som kandiderar för Socialdemokraterna i Jönköpings län förekommer under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar, den senaste i november 2017.

Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val både i landstinget och kommunen med den kriminelle rasfrämlingen Mohamed Hersi på valbar plats. Hersi dömdes så sent som i november 2017 vid Jönköpings tingsrätt för att ha skallat och försökt strypa en anställd vid en restaurang i Gislaved.

Detta är dock inte hans första brott i Sverige. Totalt förekommer Hersi under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar. Redan 2004 dömdes han för första gången för narkotikasmuggling. År 2010 dömdes han till 6 månaders fängelse för ett försök att smuggla sex säckar med den somaliska drogen khat från Danmark.

I en intervju med Samhällsnytt säger Hersi:

— Det är viktigt att minska brottsligheten bland invandrare.

Och om vilka frågor han vill driva som politiker:

— -Jag vill driva jämställdhet, arbetslösheten med invandrare… jag vill gärna prata om alla som ingår invandrare… och den typ av frågor.

Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val på att göra Jönköping tryggare. Nordfronts läsare drar nog sina egna slutsatser om hur trovärdig man är i det arbetet.

Källa:
Försökte strypa kassör – kandiderar för Socialdemokraterna i valet


  • Publicerad:
    2018-08-27 12:05