MÅNGKULTUREN. En somalier skickade ett flertal sexuella meddelanden till en flicka i klassen under honom och ville även ha nakenbilder av flickan. Nu har han dömts för sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering.

Den då 15-årige somaliske Ali Ahmed (20011001-6839) som gick i nian i en skola i Gimo, troligtvis Vallonskolan, skickade under våren 2017 flera meddelanden med sexuella inviter via Snapchat till en flicka som gick i årskursen under honom. Även upprepade förfrågningar om att flickan skulle skicka nakenbilder till honom förekom.

Meddelandena var grova och i domen kan man läsa att flickan har berättat att han bland annat skrivit ”jag vill stoppa in min kuk i din röv” och att han ”skulle runka och tänka på min rumpa”. Flickan upplevde detta som väldigt obehagligt och skrev flera gånger att han skulle sluta att skriva till henne men somaliern slutade inte och det hela slutade först när flickan berättade för en lärare som polisanmälde det hela.

Uppsala tingsrätt dömde Ahmed för sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering. I domen skrev rätten att de inte ansåg att Ahmed hade ett särskilt vårdbehov och dömde honom därför bara till 30 dagsböter á 50 kronor.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Uppsala TR B2694-17 Dom 2018-05-02


  • Publicerad:
    2018-06-12 15:00