Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SR: Vad folkutbytet i Söderhamn kan lära oss om “integration”

FOLKUTBYTET. En kommun, som tagit emot fler främlingar de flesta andra, och där brottsligheten eskalerar, kan enligt SR lära oss om hur folkutbytet kan gå smidigare.

Välfärdssystemen dräneras – varje år betalas miljarder kronor ut felaktigt

MÅNGKULTUREN. Varje år betalas flera miljarder kronor ut felaktigt från det svenska välfärdssystemet. Nu vill polisen att fler ska fotograferas och lämna fingeravtryck när de reser in i Sverige.

Ny rapport visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet – på order från regeringen

BROTT. Stiftelsen Det goda samhället har analyserat offentlig brottsstatistik från Brå och har släppt en egen rapport om brottslighet och etnisk bakgrund. Rapporten visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet på order från makthavarna.

BRÅ: Ingen ökning av antalet sexualbrott på grund av invandringen

BROTT. I en uppenbart tillrättalagd rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå) kan man utläsa att ”invandringsvågen inte har påverkat antalet sexualbrott och att vi inte har haft någon ökning av sexualbrott under de senaste åren”, enligt juden Jerzy Sarnecki.

Psyksjuk irakier blottade sig för småflickor på bussen

BROTT. En psykiskt sjuk irakier döms av Malmö tingsrätt för sexuellt ofredande efter att ha blottat sig och onanerat framför unga flickor på bussar i Malmö vid två tillfällen.

Gäng med rasfrämlingar i Gävle kastar stora stenar i magen på höggravida svenska kvinnor

MÅNGKULTUREN. Invandrargäng i Gävle har som krigsstrategi i folkmordet på svenskarna att bland annat kasta stora stenar i magen på höggravida svenskor. Det uppenbara syftet är att framkalla missfall.

Multikriminell rasfrämling kandiderar för Socialdemokraterna i valet

MÅNGKULTUREN. Somaliern Mohamed Hersi som kandiderar för Socialdemokraterna i Jönköpings län förekommer under 21 avsnitt i belastningsregistret med 4 domar, den senaste i november 2017. Socialdemokraterna i Jönköpings län går till val både i landstinget och kommunen med den kriminelle rasfrämlingen Mohamed Hersi på valbar plats. Hersi dömdes så sent som i november 2017 vid Jönköpings tingsrätt för att ha […]

Nordfront och Gangrapesweden presenterar: databas över invandrares brottslighet

KRIMINALSTATISTK. Efter ett unikt samarbete med Nordfront har Gangrape Sweden idag presenterat den största databasen över invandrares brottslighet.