OS. En av atleterna i det marockanska OS-laget sitter nu gripen för våldtäktsförsök på två kvinnor. Det är boxaren Saada Hassan som ska sexuellt ofredat och erbjudit städerskor pengar för sexuella tjänster.

boxeador

Den marockanske boxaren och ”casanovan” Saada Hassan.

Den marockanska boxaren Saada Hassan greps tidigt på fredagen av brasiliansk polis efter att han försökt våldta två städerskor vid olika tillfällen. Det hela hände i OS-byn där alla atleterna bor och enligt information från polisen ska idrottsstjärnan ha uppmanat en av städerskorna att hon kunde ta en selfie i hans rum, varpå han tvingade in henne i ett hörn i rummet och försökt pussa henne samtidigt som han tog på hennes kropp. Städerskan ska ha lyckats komma undan, men detta stoppade inte den 22-åriga marockanska boxarens. Den andra städerskan rapporterar till polisen att Hassan ska ha smekt henne och tagit på hennes bröst och erbjudit pengar för sex. Hon lyckades också ta sig från platsen.

Efter att kvinnorna anmälde försöken skickades polis till platsen och grep boxaren bara timmar före den officiella OS-invigningen. Hassan skulle gå sin första match i OS på lördagen, men missar troligtvis nu hela spelen.

Hassan sitter häktad och brotten rubriceras nu som våldtäktsförsök, vilket är ett brott som kan ge höga fängelsestraff i Brasilien. Den marockanska OS-delegationen i Rio de Janeiro har inte kommenterat händelsen.

Källa:
Olympic boxer arrested on suspicion of attempting to rape two women in the ATHLETES VILLAGE


  • Publicerad:
    2016-08-05 21:00