INTERNETAKTIVISM. Youtube ljuger och censurerar Nordfront TV och Motståndsmedia — därför inleds nu #OperationJCY som kommer att innebära möjligheter för att ha kul på Internet!

Efter succén med Operation JGOM…..

… inleds nu #OperationJCY.

Det var den 6 mars, i förrgår, som hundratals e-post började välla in gällande att Youtube masscensurerat alla av Nordfront TV:s och Motståndsmedia:s youtube-klipp.

Antagligen är tidpunkten för då censuren inträffar kopplad till att den judiska tidningen Expressen (som ägs av Bonniers som är judar) hetsat mot judarna på Youtube om att ”ta sitt ansvar” vilket enligt Expressen innebär att strypa yttrandefriheten för folk som tycker annorlunda än judar.

Youtube ljuger fräckt:

De två e-posten som skickades ut för att legitimera censuren ser ut såhär:

Notera gärna att det står att filmen gällande en trasig diskmaskin ”blivit flaggad av Youtubes användare” och att Youtube skriver att ”vi har granskat den” och därefter ”begränsat hur videon visas”.

Problemet är dock att den har status ”olistad” och enbart har 3 visningar:

Censuren innefattar även att såtillvida man som Youtube-användare inte har tillgång till en stark mediaplattform (som Motståndsrörelsen har genom Nordfront) kommer det vara mycket svårt att nå ut med filmen till andra internet-användare.

Detta eftersom de censurerade filmerna inte syns i sökresultaten, inte rekommenderas och dessutom inte ens går att spela upp i minst 28 länder.

Hundratals filmer censurerade:

Givetvis är det inte bara en film om en trasig diskmaskin som Youtube-censurerat, utan exemplet användes för att visa hur de ljuger, hur det inte beror på upprörda användare och hur de censurerat alla klipp trots att de är fullt lagliga och dessutom inte bemödat sig med att granska dem.

Faktum är att Motståndsrörelsen klipp brukar ha runt 90 — 95 procent positiva röster på varje klipp. Såhär ser det ut i Youtubes gränssnitt, censuren syns aktiv med en gul triangel:

”Några funktioner har inaktiverats”.

Vilka ligger bakom censuren?

Youtube ägs av Google som ägs av de bägge judarna Larry Page och Sergey Brin som i sin tur anlitat diverse judiska organisationer för att censurera åsikter som judar ogillar:

Vad kan vi göra?

Ett exempel på hur det går att kringgå censuren finner vi nedanför där vi alltså ser ett klipp, som antagligen har publicerats av historiskt intresse, där det vid 4 minuter och 19 sekunder klart och tydligt yttras att ”en dag kommer vi att stänga era smutsiga ljugande judetrutar”.

Detta uttalande är antagligen både olagligt och inte uppskattat bland judar, men ändå finns klippet på Youtube.

Uppdatering 2018-03-08 20:11: Sedan denna artikel publicerades har även detta klipp fått samma censur.

Faktum är att just detta klipp har tidigare funnits på Youtube, 2014, men har blivit censurerat:

Svaret: Massuppladdning

Nordfront-redaktionen fick direktiv av Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att uppmana Nordfronts besökare till att massuppladda Motståndsrörelsens videoklipp. Därför inleds nu #OperationJCY.

Detta är lite klurigare än vanligt att ladda ner/”rippa” dessa ”stötande” klipp — Youtube har nämligen gjort så att vanliga ”instickprogram” till webbläsare eller webbtjänster, som normalt sett kan detta, inte kan ladda ner klippen.

Svaret är att ladda ner en fristående mjukvara som dessutom kan rippa videoströmmar med mera. Mjukvaran heter Apowersoft Video Download Capture 6.2.8.

Mjukvaran Apowersoft Video Download Capture.

Kom igång med Internet-aktivismen:

1. Ladda ner ett Apowersoft Video Download Capture 6.2.8, denna version som länkats har scannats av Virustotal.com med ett 60-tal olika virusscanners (dubbelkolla gärna genom att göra det själv). Givetvis ska du köpa detta program och efter att ha installerat det ska du inte ta dll-filen som ligger i Crack.rar och kopiera in den i mappen C:Program Files (x86)ApowersoftVideo Download Capture 6. Du får dock göra så om du redan betalat för programmet annars är det olagligt och innebär att du kan nyttja all dess funktionalitet gratis.

2. Gå in på Nordfront TV:s och Motståndsmedia:s Youtube-kanaler och kopiera länken till ett censurerat klipp, exempelvis ” https://www.youtube.com/watch?v=aURQ1uBEihM ” , gå därefter in i Apowersoft Video Download Capture 6.2.8. och klicka på den blå knappen med texten ”+ Klistra in URL”. Därefter startar nerladdningen av klippet till din dator lokalt.

3. Ladda därefter upp klippet på nytt, tänk på att använda samma titel och beskrivning som originalklippen.

Tillsammans har de båda kanalerna knappt 400 klipp, så nu när Nordfronts 400 000+ unika besökare i månaden hjälps åt kommer det gå snabbt att återigen få spridning på klippen som felaktigt och på yttrandefrihetsfientliga grunder har dolts för allmänheten på Internet.

Ladda upp så det ryker och prioritera titlar som inte är sökbara (av judar censurerade)!

LEVE MOTSTÅNDET! HELL SEGER!


  • Publicerad:
    2018-03-08 15:31