NATIONALISM. Amerikanska Patriot Front demonstrerade utanför Federala reservbanken i Chicago.

Patriot Front 4 juli i Chicago, Illinois, USA.

Aktivister från den amerikanska nationalistiska organisationen Patriot Front demonstrerade i mitten av hjärtat på det globala bankväldet. På USA:s självständighetsdag 4 juli marscherade de vid den privatägda ”federala” reservbanken i Chicago, Illinois.

Patriot Front protesterade mot det finansiella tyranniet och till försvar för nationell suveränitet och kollektiv frihet.

Frederic Pine på Twitter har idag postat några bilder från demonstrationen och kommenterat aktiviteten:

När ”smältdegeln” nu kokar över, kommer vi inte att glömma dem som hällde den över oss. Vi kommer inte att glömma dem som störtade Amerika till sin största tid av förtvivlan för några cent på dollarn. Nu är det dags att organisera sig, och övervinna fienden.

Ett ljus mitt i mörkrets hjärta: Patriot Front mot den privata centralbanken.

Termen ”smältdegeln” (the melting pot) har efter den judiske teaterpjäsförfattaren och förkämpen för kulturell prosemitism och sionism i Storbritannien Israel Zangwill (död år 1926) blivit referensramen för att beskriva mångkulturens USA.

Zangwill var nära samarbetspartner med sionismens fader Moses Hess lärjunge Theodor Herzl. Båda strävade på olika sätt att utöka judisk makt. Medan Herzl sökte bygga enhetliga judiska länder, sökte Zangwill utöka judisk dominans genom att kolonisera värdländer med judisk makt; i olika delar av Amerika, men även på kontinenterna Afrika, Asien och Australien.

Under hela tiden för judarnas närvaro i Amerika har de kämpat för att maximera invandringen, vilket de har lyckats med och därmed skapat en raslig och kulturell smältdegel där raserna nu bekämpar varandra, senast tydligt i raskravallerna utförda av Black Lives Matter-rörelsen.

Den federala reservbanken skapades år 1913 av förmögna judar, under julhelgen för att de skulle få vara i fred från vita och kristna icke-judar som firade jul.

Patriot Front skriver i sitt manifest att:

Amerika behöver en generation modiga män som oförskräckt möter alla hot mot sina kollektiva intressen. En generation formad i stål i sina ansträngningar att förverkliga sin stora vision om en ny nation. Denna samling av de förtröstansfulla – de sanna arvtagarna i Amerika – kommer att leda vårt folk framåt.

För att bilda en ny och rättvis stat måste vi först ingjuta en reformerad nationell anda inom vårt folk – ett folk fritt från den moderna världens laster och ett folk med en glöd att se sig själva som fria. Sammanhållningen och enigheten i vårt folk kommer att vara det mest kraftfulla vapen som ska användas i vår outtröttliga kamp för nationen och dess tidlösa sak. Varje själ som förkroppsligar kampen kommer att vara en oumbärlig del av vår enade insats för nationell suveränitet och kollektiv frihet.

Mer om Patriot Front går att läsa på organisationens hemsida.


  • Publicerad:
    2020-07-07 21:55