SVERIGE. I det senaste avsnittet av Granskning Sverige avslöjas det att Peace & Lovefestivalen har vänsterextrema Expo som huvudsaklig samarbetspartner.

I det senaste avsnittet av radioprogrammet Granskning Sverige har den svenskfientliga Peace & Lovefestivalen granskats och avslöjats samarbeta med den vänsterextrema underrättelsetjänsten Expo, samt dömda våldsbrottslingar. Festivalen uppges även blåsa folket på stora summor pengar.

Avsnittet kan höras i sin helhet nedan:

Nedan följer ett utdrag:

Den så kallade Peace & Lovefestivalens huvudsamarbetspartner är den, till både socialdemokraterna och AFA kopplade, underrättelsetjänsten Expo. Expo startades av trotskistkommunisten Stieg Larsson och den tungt kriminelle våldsverkaren Tobias Hübinette. Idag sitter den f d massmordshyllande maoisten Robert Aschberg i Expos styrelse. Expo hävdar själva att de ”bevakar” vad de kallar ”intoleranta grupper”. Vad de menar med det har framkommit i både Danmark och Norge, där polisen gjort tillslag mot Expos systerorganisationer Redox och SOS rasism och hittade dödslistor på politiska motståndare.

När ”freds- och kärleksfestivalen” bjuder in Sebbe Staxx, som är dömd för mordhot mot Jimmie Åkesson och som hyllar AFA aktualiseras frågan om vad syftet är. Sebbe Staxx mål verkar vara att genom sk ”konstnärliga uttryck” uppvigla förortsungdomar av utländsk bakgrund att ansluta sig till AFA, som vill utrota demokratin och dess främsta företrädare – svenska folket.
Vi har alltså en ”freds- och kärleksfestival” där en politisk underrättelsetjänst och en uppviglande artist skall träffas och lägga upp planerna. Naturligtvis är det de hårt arbetande skattebetalarna som finansierar mötet genom att skänka 400 000 kronor till festivalen.


  • Publicerad:
    2014-06-26 21:00