LÄKEMEDELSINDUSTRIN Det är ”lite oroande” att Pfizers vaccin mot Covid-19 verkar påverka kvinnors reproduktiva hälsa. Detta uppger chefen för utveckling av mRNA-vacciner på Pfizer i ett nytt filmklipp som tagits med dold kamera.

Nordfront har tidigare skrivit om Project Veritas avslöjande om Pfizer-bossen Jordon Thriston Walker, chef för läkemedelsjättens utveckling av mRNA-vacciner. Framför dold kamera fick man Walker bland annat att erkänna att man vill mutera covid-19 i syfte att skapa nya vacciner att tjäna pengar på.

Nu har Project Veritas släppt nya bilder på Walker, där han talar om coronavaccinets biverkningar. Han säger att det än så länge inte har dykt upp något som skulle kunna skada företaget, även om han är orolig över rapporter om påverkan på kvinnors reproduktiva hälsa.

— Det är något oregelbundet med deras menstruationscykel. Vi måste undersöka det längre fram eftersom det är lite oroande. berättar han.

— Och om du tänker på den vetenskapliga delen så borde inte vaccinerna påverka hormonerna som reglerar deras menstruationscykel, säger Jordon Walker i vad han tror är ett privat samtal.

Trots vad ”vetenskapen säger” om vad Pfizers vaccin bör och inte bör göra tycks Walker ha information om att det faktiskt stör kvinnors menstruation.

— Det är något som händer, men vi kan inte alltid ta reda på vad det är.

— Jag hoppas att vi inte upptäcker något riktigt dåligt längre fram. Jag hoppas att vi inte upptäcker att mRNA på något sätt dröjer kvar i kroppen och liksom… För det måste påverka något hormonellt för att påverka menstruationscykeln, fortsätter han.

Vill använda mRNA för "genetisk redigering"

Walker uppger också att Pfizer nu undersöker om man kan använda mRNA för andra saker än att ”vaccinera” mot virus.

— Det finns en hel lista som vi utvecklar det [mRNA] för. Inte bara för virus, vi håller på att applicera det för onkologi [tumörer. reds. anm.], berättar han.

— Jag är mindre säker på utsikterna för onkologin, men vi utvecklar det för typ genetisk redigering.