LÄKEMEDELSINDUSTRIN Project Veritas har filmat en person som presenteras som högt uppsatt chef på läkemedelsjätten Pfizer diskutera företagets planer för nya vaccin. Framför dold kamera säger personen bland annat att man har planer på att mutera covid-19 för att kunna utveckla och sälja nya mediciner.

Project Veritas har länge haft siktet inställt på läkemedelsjätten Pfizer. Nu har man fångat en person som presenteras som Jordon Thriston Walker, chef för Pfizers utveckling av mRNA-vacciner, på dold kamera.

I filmklippet säger Walker bland annat att Pfizer vill mutera covid-19-viruset så att man kan ta fram och sälja nya vacciner.

— Berätta inte detta för någon, du måste lova att inte berätta, säger Walker medan han inte vet att han filmas.

Oavsett om planerna blir av eller inte så medger Walker att covid-19 varit oerhört lönsamt för Pfizer.

— Vem vet? Jag menar hur som helst så kommer det att bli en kassako. Covid kommer förmodligen att förbli en kassako för oss länge framöver, säger han.

Walker medger dessutom hur korrupt kontrollen över läkemedelsindustrin är i USA i och med att kontrollanterna ofta belönas med fina jobb på läkemedelsföretagen.

— Det är ganska bra för industrin om jag ska vara ärlig. Det är dock dåligt för alla andra i USA, säger han och skrattar.

— För att om kontrollanterna som ska se över våra mediciner börjar jobba hos oss så fort de slutar vara kontrollanter så kommer de ju inte vara särskilt hårda mot företagen där de ska börja jobba, fortsätter han.