FINLAND. Polisen informerade via den statliga radiokanalen Yleisradio samt tidningen Iltalehti om den chockerande incidenten i Fredrikshamn i Finland där två anonyma män misstänks för att ha spridit stora mängder propaganda för Nordiska Motståndsrörelsen.

Oj oj, de hemska klistermärksuppsättarna måste åka fast, enligt den finska polisen.

Man utreder ”brottet” under beteckningen ”hets mot folkgrupp”. I samband med rapporten publicerade man också övervakningskamerornas bilder av de misstänkta personerna samt deras bil. Det är ovanligt att polisen publicerar bilder av misstänkta och ofta tar det flera veckor om de alls gör det. Den här gången tog det dock bara några dagar, då det nu handlar om ett brott utöver det vanliga.

Även de stora medierna rapporterar om incidenten då Motståndsrörelsen är Finlands mest aktiva organisation som står emot kulturmarxism och påtvingad mångkultur. I massmedias kommentarsfält syns det dock tydligt att läsarna ser igenom den skrattretande ”nyhetsrapporteringen” och polisens agerande.

Om du är av den åsikten att polisens agerande och medias rapportering är att likställa med skrattretande politisk förföljelse så kan du köpa klistermärken från Kadulle.com:s nätbutik och sprida dessa i ditt närområde.

Kansallinen Vastarintas redaktion fick kontakt med en sympatisör i Fredrikshamn för att ställa några frågor.

Hej! I din hemstad har det skett en chockerande brottsvåg. Hur påverkar det lokalborna och hur känner du själv?

Hej!

Ja, jag blev också själv förvånad över den publicitet som händelsen har fått. Man kan inte identifiera personerna på bilderna så det finns mycket spekulationer just nu. Jag själv roas av polisens i ökande grad politiska aktivitet, som man kan märka av i det här fallet. I Finland borde ordet vara fritt men vissa åsikter är enligt polisen mer tillåtna än andra. Jag kommer säkert att höra mer om fallet under helgen och på arbetsplatsen nästa vecka, säkert skrivs det om redan i morgondagens Kymen Sanomat, då det rör sig om ett ytterst allvarligt klistermärkesbrott.

Vad tror du, kommer den här sortens aktiviteter att fortsätta i framtiden?

Den här aktiviteten är bara en fingervisning om vad som komma skall i det här området. Det kan ni vara säkra på. Det finns inte några konster som kan tysta den nationalsocialistiska rösten.

Vad anser du om polisens beslut att publicera bilder av de farliga brottslingarna?

Av de utländska brottslingarna publicerar de sällan bilder eller ens närmare signalement, även om det skulle handla om en mycket allvarligare gärning så som exempelvis våldtäkt, knark eller mord.

Polisens agerande tvingar människor att till slut använda sina egna hjärnor att tänka på vad som egentligen händer i det här landet. Det speciella med det här fallet är att det mig veterligen inte har har öppnats en förundersökning angående basaktivism i någon finsk stad trots att sådan aktivism förekommer på flera ställen och i ökande grad.

Polisens tragikomiska verksamhet och publiceringen av bilderna från övervakningskamerorna är bara början på vad vi kommer att få erfara vad gäller att svartmåla Motståndsrörelsen. Polisen klagar ständigt på resursbrist men när det kommer till att övervaka medborgarnas nationalistiska åsikter så verkar det finnas gott om pengar. Har makthavarna möjligen erkänt att Motståndsrörelsen är ett konkret hot mot lögner och svinaktig, finskfientlig politik?

Är det någonting mer du vill säga till läsarna innan vi slutar?

Slutligen vill jag påminna att om du ännu inte ha gjort det så anslut dig nu till Motståndsrörelsen! Folkmordet på de vita sker inte i något avlägset land, det sker inte i någon avlägsen framtid, utan det händer här och nu!

Räds inte att ställa er själva helhjärtat till förfogande, gör det för kommande generationers skull! Med den nuvarande invandringspolitiken är vårt land i händerna på främlingarna redan under vår livstid och våra efterkommande får leva som minoritet i sitt eget land.

Till alla redan aktiva nationalsocialister vill jag säga att kampen fortsätter! Vi kommer att vara ännu mer målmedvetna och starkare aktivister! Hell seger – Eläköön voitto!

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.com


  • Publicerad:
    2017-02-21 12:37