UTRIKES. Trump och Putin låter det sunda förnuftet råda och förespråkar att syriska flyktingar ska återvända till Syrien.

USA:s och Rysslands ledare, Donald Trump respektive Vladimir Putin, möttes under gårdagen i finska Helsingfors för att tala om världsläget och relationen länderna emellan. Trump och Putin kom väl överens i de flesta frågor, något som upprört globalistiska medier och vänsterliberala politiker världen över.

En av de frågor som presidenterna uttryckte samförstånd över var frågan om var de miljontals syriska flyktingar som lämnat landet i samband med inbördeskriget ska ta vägen. De kom där överens om att göra ett ”robust och enat” försök att få de syriska flyktingarna att flytta hem till Syrien.

Miljontals syriska medborgare befinner sig just nu i olika läger i grannländerna Libanon och Turkiet och Putin sa uttryckligen att åtgärder borde vidtas före det att dessa kan få för sig att flytta till västvärlden.

— Man borde inte vänta tills de börjar flytta till de här destinationerna – förhållandena för deras återvändande måste skapas, sa Putin i en kommentar som även den säkerligen upprör globalistmedier och vänsterliberala potentater världen över.

Källa:
Trump can listen, but keeps his own opinion on many issues, yet US & Russia on right track – Putin


  • Publicerad:
    2018-07-17 08:00